Ashley Graham a okakaná plienka

pridal Pivonia 18.3.2020 o 21:18


Tejto osobe materstvo zabilo posledné príčetné mozgové bunky.

 

Určite ste zaregistrovali, že modelka Ashley Graham (32) sa rozmnožila. V tomto prípade nerozmnožila len svoje tukové tkanivo, ale aj svoju DNA. Má mesačného synčeka s ľúbivým menom Isaac Menelik Giovanni Ervin. Spoluautorom malého Isaaca je jej manžel Justin Ervin.

Ashley neváha na verejnosti ukazovať najintímnejšie momenty svojho materstva. Na jej Instagrame nájdete strie, dojčenie bábätka, ale aj odsávanie mlieka z prsníkov. V nedeľu Ashley zverejnila fotku, na ktorej prebaľuje svojho pokakaného potomka na dlážke obchodného domu Staples. (prepáčte to detské slovo kakať- som tiež mama a inak procesu vytláčania stolice ani povedať nedokážem) Takto situáciu okomentovala Ashley:

„Hovno sa stalo! Prvá plienka explodovala kým som bežala a hľadala toalety. Vďakabohu, že som si nezabudla vložiť do tašky prebaľovaciu podložku.“

Teraz si poďme povedať, prečo je Ashley Graham necitlivá krkavčia matka, ktorá zúfalo vyžaduje pozornosť od cudzích ľudí na Instagrame:

1. Zverejnila túto fotografiu. Ktorý rodič zverejní fotografiu dokakaného dieťaťa na Instagrame? Isaac raz bude mať 15 rokov. A svoju mamku bude nenávidieť.

2. Nešla na toalety. Ashley v komentári píše, že nevedela nájsť toalety. Ľudia jej však píšu, že obchodný dom Staples toalety má. Stačilo pohľadať. Prípadne mohla vyjsť z obchodu, sadnúť si do auta a v súkromí prebaliť svoje dieťa. Som presvedčená, že Isaac by sa pri niekoľkominútovom kontakte so svojim vlastným hovnom nerozpustil. Lenže poznáme Ashley a všetkým ostatných Insta influencerov. Pre dobrú fotku sú ochotní vraždiť.

3. Prebaľovala dieťa na zemi a na verejnosti. Nemám nič proti dojčeniu na verejnosti, prežijem aj francúzske bozky nadržaných puberťákov. Prebaľovanie a čistenie okakaného zadku mi však už príde poriadne za hranicou. Nikto nie je zvedavý na stolicu iného človeka. A je jedno či sa ide o stolicu dospelého jedinca alebo dieťaťa.

 

Si myslíš, že keď mu dáš na zadok a tvár srdiečko, tak je to ok? Nie je.

 

Dojčenie

 

Dojčenie 2

 

Dojčenie 3.

 

Aj strie máme, bacha, nech vám nezabehne. Toto je už popôrodné brucho.

 

A aby sme si napravili chuť, dajme si aj nejakú sexy fotku Ashley. Ja patrím k tým ľuďom, čo si myslia, že má skutočne nádhernú tvár. (Photoshop na plné gule)

 

 

 

Zdroje: eonline.com,  instagram.com/ashleygraham/

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk