Tu sa môžeš prihlásiť, alebo ak ešte nemáš účet, zaregistrovať sa.
Powered by Vanilla 1.1.4

?

..kuurnik, a to som si naivne myslela, že najmladšia som tu ja 
..neustále vytáčam svojich rodičov, že nikdy nie som doma, celé prázdniny niekam chodím a že okrem rodinnej dovolenky som s nimi vôbec netrávila čas, lebo stále mám nejaké programy s kamošmi. Že odvrávam a blabla...moja mama by o tom vedela lepšie rozprávať ako ja
. Zakazuje mi hrávať futbal na ulici (už čakám, kedy mi zadrhne môj milovany basket a tenis, ktoré hrávam súťažne), nadáva mi, že sa správam ako chlapec a neustále má nutkanie mi vnucovať ružové vecičky, sukničky, sandáločky a neviem čo ešte
a ja neviem, ako jej mám vysvetliť, že ja taká nechcem byť. Proste stály kolotoč dookola
teraz som drzal dietu ale vydrzal som ju drzat tak 5 dni
a neschudol som ani kilo
posli mi fto lauraa pls pls ..
stara som ale jara
)A este nieco Zuzul skus vyhoviet svojej mame aspon v niecom urcite ta velmi lubi a seba vidi v tebe.Treba si vazit svoju mamu a ukazat ju ze aj napriek tomu ze mas kopec priatelov moze prist k tebe objat ta alebo ti dat pusu na dobru noc ani ja som si to nevazila ateraz by som za to dala cokolvek
(zmurk Honey a spol.)

a ja neviem, ako jej mám vysvetliť, že ja taká nechcem byť" sama by som to lepsie nepovedala..ja nemam slov.proste vytrhnute z mojich ust..
ale nie...ja som nikdy nevyvadzala...domov som vzdy chodila nacas a celkovo som bola zodpovedna takze s nasimi v pohode.a mimochodom bola som chlapcensky typ.rifle, tricko, tenisky, lezenie po stromoch s chalanmi a tak a dnes?bez vysokych opatkov ci suknicky si uz neviem predstavit zivot takze zmena je mozna i u teba.a v teniskach chodim iba ked si to vyzaduju okolnosti a do skoly lebo bozeeeee to by ma inak boleli nohy
to sme na tom rovnako
..už len čakám, čo mi bude vyčítať o 10 rokov

tak ty nebudes mat problém ze je sofija ako chalan