Neprihlásený

Vitaj!

Tu sa môžeš prihlásiť, alebo ak ešte nemáš účet, zaregistrovať sa.

Powered by Vanilla 1.1.4

•  
      CommentAuthormia
    • CommentTimeAug 31st 2009
     # 1
    Ak by boli dnes Pikošky posledný deň ,čo by ste chceli ešte svetu oznámiť ???? :myslitel:
    •  
      CommentAuthorjarino_to
     # 2
    42
  1.  # 3
    jarino daj na to :travickar:
    •  
      CommentAuthorjarino_to
     # 4
    dávam na to
  2.  # 5
    Jarino ucis sa rychlo
    • CommentAuthorDanuschka
     # 6
    mne bude strašne smutno za pikoskami :( čo sa stalo Adminovi?
    • CommentAuthorLauraa
     # 7
    že ľúbim Šumšumienku:)
    •  
      CommentAuthorZuzul_K
     # 8
    More, ľudia okamžite teraz taká spamätačka !!..Na to ani nepomyslieť !!..Lebo pikosky.sk budú večne živé :xl_oohhh:
    .
    Ak sa momentálne nudíte, keďže nemáte čo čítať, tak si kliknite na archív, tam je dosť unikátov :travickar:
  3.  # 9
    Laura to ako mna??? Vidis Honey i mna niekto lubi :xl_jupiii:
    •  
      CommentAuthorhoneybunny
     # 10
    sumi jasne ze ta niekto lubi, aj ja ta looobim, ale pikosky nekoncia, nerobte paniku :)
  4.  # 11
    odmietam prispievat do tejto temy kym tu nebude spomenuta aspon jedna z nasledujucich veci aby som sa mala k comu vyjadrit: TGD, Mongolsko, Horalky, pisKEtovica, Kaja, hudba/film/kultura, alebo nieaka velmi dobraa logicka hadanka. tak!
    •  
      CommentAuthorZuzul_K
    • CommentTimeSep 1st 2009
     # 12
    logicka hadanka !! :xl_sisiak:..to mi pripomenulo moju obľúbenú pieseň od horkýže slíže :tududututuu:
    • CommentAuthorLauraa
     # 13
    Jasné že Teba šúúúmi:xl_zmurkac:
    • CommentAuthordelfinik
     # 14
    yannushka: mala si vcera prist na pikopivo a pocula by si spievat Kaju nazivo! ked pride locco, on ti to potvrdi!
    •  
      CommentAuthorJaruska
     # 15
    mńa nechceli pustit do vnutra delfi
    • CommentAuthordelfinik
     # 16
    jaruska: ale my sme sedeli vonku, takze velmi zly pokus :xl_sisiak:
  5.  # 17
    Jarusku uz videli z dialky lebo ju vidiet i s z velmi velkej vzdialenosti:tududututuu: tak uz jeje tam zatarasili cestu
    •  
      CommentAuthorJaruska
     # 18
    aaaaaaaale delfi, nekaz mi kulturny zážitok :ojebavac:
    • CommentAuthordelfinik
     # 19
    jaruska: ale vazne tam bolo pekne, skoda ze si naozaj neprisla..aj arie tam Kaja spieval, aj ruzove vinko sme pili a honey sa striedavo vyzliekala a obliekala..no kopec srandy bolo.
    ved mas aj nove lepidlo na protezu..uz sa nemusis bat, ze ked zahryznes do pohara, tak ti vypadne :balic:
  6.  # 20
    :iiiih: :xl_sisiak: :myslitel: ja som nebola pozvana! :ohmojbozeee:
    •  
      CommentAuthorjarino_to
     # 21
    ani ja :grrr:
    •  
      CommentAuthorhoneybunny
     # 22
    co? ja som sa vyzliekala? delfi ty tiez prezradis aj co nevies :) ani ja som nebola pozvana a predsa som dosla :xl_bleee:
    •  
      CommentAuthorlocco
     # 23
    A Kaja tak dobre spieval, ze som si ani nevsimol kedy to zabalil. Ale aspon som sa dozvedel ze arje sklada hudobny skladatel.
    • CommentAuthordelfinik
    • CommentTimeSep 2nd 2009
     # 24
    honey: na vlastne ocite oci som to videla :balic: ale pekne ti to islo..takmer ako profesionalke :smejko:

yannushka: najväcsim umenim je prist,ked nies i pozvana..to dokazu ked skutocne velke a vyzrete osobnosti! takze nabuduce ziadne taketo vyhovorky nepripadaju do uvahy!
    jarino: ty nemozes chodit, ty o takom case, ked sa my rozbiehame uz musis byt doma.
    locco: ak by si chcel, ja ti mozem kaju este niekedy vybavit..napr.ked budes mat narodky..ako moj velky rodak urcite neodmietne:balic: a zaspieva ti taku ariu, ze dovi-dopi!
    •  
      CommentAuthorlocco
    • CommentTimeSep 2nd 2009
     # 25
    To je fantasticka sprava. Na moje okruhle narodeniny chystam mensi hudobny basavel. Len neviem ci to Suzie, Ico Timko a Branko Mojsej prekusnu, ze Hc Kaja bude hedlajner podujatia.
    •  
      CommentAuthorJennka
    • CommentTimeSep 3rd 2009
     # 26
    A co Halo Pabera? Na toho si dufam nezabudol :nenene: