Neprihlásený

Vitaj!

Tu sa môžeš prihlásiť, alebo ak ešte nemáš účet, zaregistrovať sa.

Powered by Vanilla 1.1.4

•  
      CommentAuthord0n
    • CommentTimeSep 17th 2009 zmenené
     # 1
    S názvom "Škaredé ženy tiez maju nárok na sex ci co ?" :D:D
    Prečo myslíš že by som s tým mala ísť do fóra? Zaujíma ťa Sovov názor? :D:D :D:D
    Admin to pravdepodobne aj tak zruší vzhľadom k môjmu nízkemu veku.
    Tak ho začni ty :):)

..ok :)
    • CommentAuthorTami
    • CommentTimeSep 17th 2009
     # 2
    nediskriminujme...ked uz tak skaredi ludia
    •  
      CommentAuthorhoneybunny
     # 3
    jasne ze maju narok! inac by som si nevrzla :ojebavac:
    a tami ma pravdu aj skaredí chlapi maju narok na sex, lebo inac by si ani Admin nevrzol :xl_bleee: :ojebavac: a o kap0rovi radsej pomlcim :ojebavac:
  1.  # 4
    luharka! taketo informacie mylne rozsirovat...:fajnovy:
    • CommentAuthorLauraa
     # 5
    Ale Hanka,veď ty si kráásna! :xl_zmurkac:
    •  
      CommentAuthorjarino_to
     # 6
    suhlas s laurou . ja som to uz pisal ze tvoja krasa stupa priamo umerne s promile alkoholu :D
    •  
      CommentAuthorhoneybunny
     # 7
    to si ZABIL jaroslav! :xl_sisiak: ale kedze ty este asi 12 rokov nemas povoleny alkohol :xl_bleee: tak ti bude musiet stacit pohlad na moju krasnu taku aku najdes na FB!
  2.  # 8
    a ja som co povedala? to ked nenapisem jasne a zrozumitelne ze hany je krasna tak to nikto nepochopi? :nenene: ja sa takto otvorene vyjadrovat nemozem predsa :hamba: co by o mne povedli clenovia nasej noobl hogo fogo rodiny? :betar:
    •  
      CommentAuthorveverička
     # 9
    moja mama vraví že muž môže mať kopyto,a byť o chlp krajší od čerta, ak má sex epíl tak si ženskú nájde..
    na vyváženie sme si preto my-ženy vymysleli sťahovacie nohavičky a šminky:xl_tlieskac: h?

no neviem....to kopyto...:myslitel:
    •  
      CommentAuthorlocco
     # 10
    Nema niekto pozicat sex epil do zajtra?
    •  
      CommentAuthorhavana
     # 11
    nikto nie je škaredý..to je len vec názoru a uhol pohladu
    •  
      CommentAuthorroxor
    • CommentTimeSep 18th 2009
     # 12
    poprosim definiciu skaredej zeny...
    •  
      CommentAuthorSova
     # 13
    WTF... preco je tam spomenute moje meno... a kto to adresoval? :iiiih:
    •  
      CommentAuthorthermiks
     # 14
    "ženy vymysleli sťahovacie nohavičky"? h?
    •  
      CommentAuthorthermiks
     # 15
    skareda je taka co nedas ani keby scela !
    •  
      CommentAuthorkap0r
     # 16
    "nikto nie je škaredý..to je len vec názoru a uhol pohladu "

.
    .
    konkretne tu ma byt uhol aky Havana? 45°, aby som si neogrcal topanky? :)
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 17
    Ja suhlasim s Havanou! :lol:

To ze zo seba niekto urobi idiota (ako na kap0rovom obrazku) je normalne.

Podla mna sa kazdy normalny clovek dokaze upravit tak, aby bol prinajmensom sympaticky. To uz v dnesnej dobe nie je ziadny problem...a kazdemu sa paci nieco ine.
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 18
    ALE! (veeelky prst)

pre mna je skareda kazda zenska (a kazdy chlap) ktora/y ked otvori hubu, idu z nej same sracky.

No way I´m going to fuck that!
  3.  # 19
    Honey,Jennka ,Delfi,Havanka jednoznacne Jarka atd.... vy ste nie lenze krasne na pohlad ale i kus krasnej inteligencie mate to sa len tak nevidi
    •  
      CommentAuthorlocco
     # 20
    @16

Hm, nechavate si narast fuzky. Ake prakticke, ja som si na strednej skole tiez taky pestoval.

High School High
    •  
      CommentAuthorbebi
     # 21
    a niekedy by sa clovek cudoval akych maju "skarede" zeny peknych chlapov a opacne. Ja budem mat toho najkrajsieho ... (ale az za 30 rokov)
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 22
    bebi, o tom sme sa minule s Hankou rozpravali :) je to neuveritelne, ale fakt je to skoro zakon schvalnosti - cim krajsi clovek, tym skaredsieho partnera ma :iiiih:

Ale skutocne, skutocne UGLY WOMAN je tato zena, ktora ma neskutocne vydesila :iiiih:

->link<-

to budem ukazovat svojim detom a hovorit im "ked budete postupovat vela plastickych operacii, dopadnete TAKTO!"
    •  
      CommentAuthorbebi
     # 23
    A aký priatel je najlepsi? ? ? no predsa Ziadnyy :xl_jupiii:
    •  
      CommentAuthorTeu
     # 24
    :omb:
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 25
    :he:
    •  
      CommentAuthorkap0r
     # 26
    Slecna napravo sa asi zabudla upravit pred promociami. Ale som si isty, ze po par metroch mejkapu bude sympaticka....
    .
    •  
      CommentAuthorhoneybunny
     # 27
    loool no co ja na to poviem aj taie fesandy maju narok na sex! nezalezi na tom ako vyzeraju, TAK! vsak nerdi z diskusie inej kap0rom zalozenej, musia tiez nieco trtkat nie? :xl_tlieskac:
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 28
    kap0r divil by si sa, co spravi tona mejakup a zopar navstev u zubara...dnes uz nie je nemozne nic :)

ani to, aby niekto vyzeral ako absolutna OBLUDA ako teta Wildenstein :)
    • CommentAuthorTami
     # 29
    myslim ze muzi povazuju za samozrejmost ze zeny musia(maju) byt krasne.sudiac aj podla toho ze ste pridali len skarede zeny.a krasna sa dost precenuje, ako napisala jennka dnes uz nie je nemozne nic.aj krasa sa da kupit.
    a ja som vyslovene skaredu zenu nevidela.fotky z google neberiem do uvahy
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 30
    Tak tak. Ja som tiez nikdy nebola krasna a na nedostatok jebacky sa nestazujem, samozrejme, az po svadbe :)
    •  
      CommentAuthorkap0r
     # 31
    Je zabavne, ako zeny presviedcaju muzov o tom, ake su zeny krasne a ze skarede buchty neexistuju :)
    .
    Diefcence - tak, ako su smradlavi muzi, tak su aj skarede zeny. Pre vas je kazda krasna, ale vy ich trtkat nemusite :D
    .
    A Tami, zeny nemusia byt krasne...mne je sumafuk ako vyzeraju. Ale potom nech nerumadzgaju a nerezu sa, ze sedim na kafe s nadchernou Hunny a lascivnou Jennkou a nie s nimi! Ha!
    .
    Tak.
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 32
    kap0r :lol: ja to myslim takto: "Neexistuju skarede zeny, existuju len zeny, ktore sa nevedia upravit" a moj dodatok - "alebo nemaju dost penazi na plasticku operaciu".

Ehm.

Krasa je dost relativna vec, ako vsetci vieme, hra tam prim este vela skutocnosti, ktore s krasou nemaju nic spolocne :)

Napriklad aj to rumazganie a rezanie sa :lol: to rozhodne DOST ubera na krase :lol:
    • CommentAuthorTami
     # 33
    ja som spozorovala jeden fakt(len tak na okraj).Stalo sa mi to viac krat.Ked idem na diskoteku pekne namalovana, sexi oblecena(bud kratsia sukna alebo vacsi vystrih, nikdy nie oboje naraz ved nechcem vyzerat "lacno";)zaujem opacneho pohlavia je zjavny.Zizaju, usmivaju sa, kde tu sa niekto najde kto pride a prehodi so mnou rec
    Ale ked si dam jeansy, vlasy do copa, a obyc. tricko hned pytaju cislo a pozivaju na drinky vo velkom.velmi interesting:lolo:
    uz som sa vykecala tak mozem k teme.cudovali by ste sa ako niekedy staci malo aby baba bola pekna...niekedy treba len schudnut a clovek hned vyzera absolutne inak
    pekny vyzor je dlhodoba otazka.baba ktora a o seba stara vyzera cim dalej tym lepsie(do urc. veku samozrejme) je to vysledok dlhodobej prace.casto odbornej:loptos: aj namalovat sa totiz treba naucit, aj dobre obliect-zladit veci, zistit co mi pristane a podobne....ale ked to baba proste nevie tak sa na to proste vy....ie .niekedy staci aby jej clovek trosku dopomohol ,poradil.ukazal ze dokaze zo seba urobit peknu babu a potom to uz ide
    •  
      CommentAuthormia
     # 34
    čo toľko vypisujete o kráse .... veď sa vraví ,že v tme je každá krava čierna
    •  
      CommentAuthorbebi
     # 35
    Moze sa prihlasit do zmenarne :)
    •  
      CommentAuthorJennka
     # 36
    mia :lol: za toto mas u mna horalku :lol:

Ja sa neviem malovat. A ani obliekat. Asi preto rada chodim do lesa, my vily analky sme take :)

Ale som dostatocne lascivna na to, aby to cloveka vyviedlo z miery :lol:
  4.  # 37
    Jennka to preco ta zenska vyzera tak strasne? nechapem
    • CommentAuthorTami
     # 38
    inak tej vpravo staci urobit zuby.ostatne uz nie je take nakladne.okuliare by som vymenila za sokovky, zmena ucesu.mozno nieco postupne zostrihane a "vyzehlene", vylepsila by som to tmavsou farbou s melirom.ofina strihana do boku.postavu ma zda sa v pohode.a potom uz len dobre obliect a namalovat a hotovo.normalne ju vidim v mojej predstave ako kocku
    •  
      CommentAuthormia
     # 39
    jeni -- vrelá vďaka .Už som si myslela ,že vykradnem samošku :balic:

sum... - to preto ,lebo sa nezverila do rúk Pavielovi ..., :lol:
    •  
      CommentAuthorhoneybunny
     # 40
    nie je otazka ci su, alebo nie su skarede zeny, ale ci maju narok na sex a tam je odpoved jednoznacna MAJU! nemusi ich trtkat d0n chuan, alebo Kap0r lebo ty predsa len inu ligu trtkaju... ale niektory moj kolega nerd by sa mozno ulakomil, TAK!:xl_sisiak:
    •  
      CommentAuthorSova
     # 41
    heh.. prave som scel napisat to co Honey...
    Narok na sex maju (s kym to uz je vedlajsie)....
    A este stale nerozumiem preco je tam spomenute prave moje meno... :)
    Je skoro rano (10:30AM) a mam este zalepene oci tak sa mi nesce nic rozoberat lebo zivot je (momentalne) jednoduchy :P
    •  
      CommentAuthorkap0r
     # 42

.
    .
    s prianim krasneho vikendu sa s vami lucim :tududututuu:
  5.  # 43
    krasa je relativna v tom zmysle, ze niekoho pritahuju velke babyzne s fuzikmi a niekoho len Megan Fox
    • CommentAuthorpinkerere
     # 44
    no ja osobne budem asi ten druhy pripad :D ... k tej otazke je myslim si zbytocne sa vyjadrovat:smiesko: ...tak ludia mohli by ste zase otvorit nejaku diskusiu o peknych zenach nie ?:heh:
    • CommentAuthorpinkerere
     # 45
    v podstate nemusi byt ani diskusia staci ked budete pridavat pekne obrazky :xl_tlieskac:
  6.  # 46
    je n0rmalne ked sa bojim kap0ra?
    • CommentAuthordelfinik
     # 47
    yannushka: to nie je strach, to je posvätna ucta :balic:
  7.  # 48
    a ja by som chcela vidiet kapOra :anjelik:
  8.  # 49
    vw sak pokec album.:tududututuu:
  9.  # 50
    nevidim ziaden album :betar: