Amy Winehouse by oslávila narodeniny

pridal NoName 15.9.2019 o 9:04


Škoda talentovanej speváčky…

Od jej smrti ubehlo už 8 rokov. Mne to pripadá ako večnosť, mala som rada jej hlas. Bol nezvyčajný a plný akéhosi elánu. Je to síce paradox, ale hudbu prežívala do hĺbky. V sobotu (14.09.2019) by oslávila 36 rokov. Ona je príkladom stratenej existencie, peňazí mala ako pliev, úspech, sľubnú kariéru rozbehnutú a aj napriek tomu svoj turbulentný život skončila predčasne a tragicky.

Okrem hlasu sa mi na nej páčila jej nezvyčajná tvár. Pochádzala zo židovskej rodiny, takže veľký podiel na jej výzore niesli gény. Čo ma ale hrozne fascinovalo, bolo jej obdobie vysokých vlasov. Vždy som rozmýšľala, či ju z toho nebolí hlava a ako si to tam vôbec pripevnila. Isté obdobie, keď som intenzívne počúvala jej hudbu, som si maľovala aj čierne linky tak ako ona (ok, viem, trapas…).

Amy počas svojej kariéry vydala 3 albumy. Texty si zväčša písala sama a práve to ju robilo výnimočnou. Jej texty mali zmysel a zvláštne pochmúrny a trpký kontext. Na konci galérie si môžete vypočuť nejaké jej klasiky. A teraz si poďme prezrieť jej časovú os.

Pre tých, ktorých obišlo ako zomrela je stará pikoška TU!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amy s blízkym priateľom Russell Brandom

 

 

 

 

 

 

 

Tu je úplne krásna

 

 

 

Cigu nemáš?

 

 

 

 

 

Po týchto turbulentných dám jednu spomienkovú.

 

Jej song  Tears dry on their own

 

Fuck me pumps

 

A také vtipné koncertné – Monkey man

 

Zdroje: youtube.com,  damncoolpictures.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk