Kylie Jenner je v pánskom magazíne

pridal WonderWoman 14.9.2019 o 12:15


Ktorým je ako inak Playboy.

Čo považujete za svoj najväčší životný úspech? Maturitu? Štátnice? Svadbu? Narodenie dieťaťa? Vlastnú titulku v Playboy-i? Počkať, to posledné menované sa zrejme nikomu z nás nepodarilo, alebo áno? Pre Kylie Jenner to však bude zrejme higlight jej doterajšieho života. Lebo dávať pravidelne svoje cecky na Instagram je jedna vec, ale šupnúť ich na titulku najznámejšieho pánskeho magazínu, to už je teda niečo!

Kylie sa o tento svoj životný míľnik podelila na svojich sociálnych sieťach a v samotnom magazíne sa zas podelila o detaily zo svojho sexuálneho života. Prezradila, že sex s Travisom Scottom (ktorý mimochodom jej fotky do Playboy-a fotil) je lepší po narodení ich spoločnej dcéry Stormi. Vraj si rozhodne myslí, že s Travisom vyvrátili mýtus, že dieťa môže narušiť sexuálny život rodičov. Tiež povedala, že by si nikdy nepomyslela, že bude niekedy pózovať pre Playboy. Iste, Kylie. Ja by som si zas nikdy nepomyslela, že budem piť celé leto toľko Aperolu. Ak si chcete prečítať celý spoločný rozhovor Kylie a Travisa, smelo do toho. Ja si svoj voľný čas cením na viac.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk