Candice vo Venice

pridal NoName 8.9.2019 o 18:06


Po plastových kreatúrach si dáme na upokojenie zraku jednu peknú modelku.

Viem, že Candice Swanepoel má na pikoškách zvláštne postavenie. Niektorí ju zbožňujú, no a niektorým pikoškárom príde vyslovene škaredá. Ja patrím do tej prvej skupiny. Pre mňa je stelesnením modelkovskej krásy.

Candice je od minulého týždňa v talianskych Benátkach a zúčastnila sa 67. ročníku Venice Film Festivalu. Náš Ignác ju najskôr nafotil v gala na filmovej premiére, kde zastupovala značku Etro a neskôr v ležérnom oblečku po potulkách Benátkami….s paparazzami za zadkom.

Kto Candice sleduje na instagrame vie, že sa asi na začiatku tohto roka rozišla so svojím snúbencom, modelom Hermannom Nicolim, s ktorým má dvoch synov – Anacu a Ariela. Troška čudné spraviť si dve deti a hneď po narodení druhého sa rozísť…no ale oni asi vedia prečo. Candice vyzerá byť momentálne šťastná a slobodná, tak nech jej to vydrží. Mať také telo a tie peniaze na účte aj ja sa usmievam celý deň. Po dopísaní pikošky si idem dať pár drepov, nech sa priblížim aspoň k tomu telu.

 

Candice máva Ignácovi z plťky (pardón gondoly)

 

Toto je taký pohodový outfit, takto chodím aj ja do školy

 

Čaute pikoškári

 

Candice, už ako bohyňa nahodená v Etre

 

Ešte známa modelkovská póza „zvodný pohľad spoza ramena“ a šoknutý pán fotograf za ňou

 

A bonusovka na záver, aby ju mohli hejteri za niečo skritizovať, pozrite sa ako sa jej nechutne krčí koža pod tým korzetom

Zdroje: dailymail.co.uk,  Instagram.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk