Modelky na párty

pridal WonderWoman 7.9.2019 o 13:00


Jedna aj s dieťaťom v bruchu.

A všetkým je samozrejme jasné, že tou tehotnou modelkou je Ashley Graham, ktorá koncom augusta oznámila, že so svojim manželom čakajú prvý prírastok do rodiny. Dieťa v bruchu treba ísť samozrejme prevetrať na nejakej akcii a tak neváhala ani chvíľu a v piatok sa vybrala na 2019 Harper’s Bazaar ICONS párty.

Tam sa to modelkami len tak hemžilo a príležitosť zabaviť sa so svojimi kolegyňami nevynechali ani Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Elsa Hosk, Martha Hunt a veľa veľa ďalších Victoria´s Secret anjelic. Okrem nich tam samozrejme nemohla chýbať ani Heidi Klum, ktorá chodí skrátka všade a spoločnosť jej robil jej čerstvý manžel Tom Kaulitz. Podobné nadšenie pre žúrky akéhokoľvek typu s ňou zdieľa aj Paris Hilton, ktorá prišla so sestrou Nicky.Skoro všetkým dámam to skutočne pristalo, no mojou favoritkou je Winnie Harlow, ktorá bola skrátka neprehliadnuteľná.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk