Pete Davidson má novú frajerku

pridal NoName 7.9.2019 o 11:16


Alebo novú kandidátku na pozíciu ideálnej ženy.

Môj dedo hovorí, že každý chlap krajší od čerta je vlastne pekný. Čo však láka jednu prekrásnu ženu za druhou k niekomu ako je Pete, ostáva záhadou pre celú populáciu tejto planéty. Vrátane mňa, a to som verná sledovačka Saturday Night Live. Áno, Pete má humor, Pete má nejakú popularitu a Pete má naživo asi aj nejaký ten šarm – netuším, na slovenských uliciach som ho zatiaľ nestretla. Na Blind Gossipe sa dočítate, že má hlavne čosi iné, čo nemôžeme pomenovať na tejto slušnej stránke, a že to má poriadne veľké. Odpoveď bude možno teda tam. V tom. V ňom, ehm.

Najnovším prírastkom do Petovho telefónneho zoznamu nie je nikto iný ako dcéra herečky Andie MacDowell, dvadsaťštyriročná Margaret Qualley. Tiež herečka, ktorá začínala ako balerína, sa na výslnie dostala celkom nedávno vďaka Tarantinovmu filmu Once upon a time in Hollywood. Zaručene overený zdroj informoval, že S Petom to ťahajú už niekoľko mesiacov a je ním vraj úplne nadšená. Pete má za sebou niekoľkomesačný vzťah s veteránkou Kate Beckinsale, s ktorou sa rozišiel len teraz v máji – taký dlhý vzťah to teda asi ešte nebude. Tá zas nahradila speváčku Arianu Grande, s ktorou bol o takomto čase minulého roku ešte zasnúbený.

V každom prípade ju prišiel podporiť na premiéru jej nového filmu Seberg v Benátkach. Aj keď na fotkách vyzerajú skôr ako budúca obeť so stalkerom, sú vraj spolu veľmi šťastní. To je vec, ktorú prajem každému. Akurát sa neviem zbaviť dojmu, že Pete by si mal možno namiesto zvádzania hnedovlasých víl poriešiť svoje mentálne zdravie, závislosti a otrasný melír, lebo ani tá najlepšia frajerka nevysupluje poriadne antidepresíva.

 

Margaret na premiére filmu Seberg

 

S budúcim prenasledovačom o rad za ňou.

 

Hádam si tie smieškoty s černoškom Marge nezlizne

 

Stelesnené zdravie

 

A psychická pohoda sú dôležité pre každý vzťah

 

Margaret na fotení ešte pred premiérou

 

S hereckými kolegami. Áno, to čudo judo v strede je Kristen Stewart

 

Podoba s mamou je nepopierateľná

 

Fotky z interview pre Paper magazín

 

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, papermag.com, dailymail.co.uk,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk