Zmierenie

pridal NoName 5.9.2019 o 19:27


Nemyslím tým Dobrodružstvo pri obžinkoch. Zmierili sa Ewan a Clara McGregorovci.

Problémy, ktoré medzi sebou členovia tejto rodiny majú, som už spomínala. Krátka rekapitulácia: Ewan pri natáčaní seriálu Fargo naplnil scenár mužov stredného veku, zamiloval sa do mladšej kolegyne Mary Elizabeth Winstead, a stránky bulváru naplnili fotky bozkávajúceho sa páru. 22-ročné manželstvo Ewana a Eve Mavrakis v reakcii na to skončilo skôr, ako by ste stihli vysloviť strašidelnú frázu „neprekonateľné rozdiely“. Ale nebojte sa, táto fráza si v celej afére miesto našla (kde by sme boli, keby to bolo inak), Ewan ňou totiž zdôvodnil žiadosť o rozvod. Najstaršia dcéra dnes už rozídených manželov otcov čin vnímala ako veľký podraz, preto Clara (to je meno tej dcéry) nielenže kritizovala Mary na Instagrame, ale aj označila otca za hovädo. No dráma. Jeden by si mohol myslieť, že Ewan a Clara po tomto všetkom už spolu neprehovoria. Nakoniec sa ale ukázalo, že roztržka medzi nimi nie je nič, čo by trošku nepotizmu (rodinkárstva – poznámka admina) nemohlo dať do poriadku.

Podľa všetkého Ewan dcére dohodil rolu vo svojom najnovšom filme The Birthday Cake a teda je už všetko ok, lebo Clara na svoj Instagram zavesila vyškerené fotky z natáčania. O filme ako takom sa toho ešte veľa nevie. Len to, že Ewan si tam má zahrať vikára a, ako napovedá názov, dej sa má točiť okolo oslavy. Zatiaľ vás teda môže zaujať maximálne pohľad na Ewana v cirkevnom rúchu. A ak rozmýšľate, čo iné s ním si v blízkom čase môžete pozrieť, tak ešte tento rok to bude Doctor Sleep, pokračovanie filmu The Shining, kde si zahrá už dospelého Dannyho. V roku 2020 sa objaví vo filme Birds of Prey, ktorý sa zameria na postavu Harley Quinn po jej rozchode s Jokerom. Zaujímavé je, že okrem Ewana sa tu objaví aj Mary. Áno, Clarina obľúbenkyňa Mary Elizabeth Winstead. Aby to bolo fér, že v jednom filme si Ewan zahrá s dcérou a v druhom s frajerkou? Ktovie. V rámci dokazovania si dobrých vzťahov a nulovej zlej krvi tuším ešte nestihol nijaký film dohodiť svojej exmanželke Eve. Je produkčná dizajnérka, takže taká práca na filme jej určite nie je cudzia. Snáď nabudúce. Raz možno bude celá rodina (aj s Mary) profesionálne spolupracovať. Možno.

Zatiaľ od tejto fantázie upustím a poviem vám, že ma najviac potešil oznam o istom pripravovanom seriáli. Posledný článok som končila otázkou, či sa niekedy dočkám filmu o Obi-Wanovi. Nedočkám. Najprv sa skutočne šuškalo o filme, ale teda vyšiel z toho nakoniec seriál. A áno, k úlohe Obi-Wana sa vráti Ewan a natáčania začne už budúci rok. Info o projekte bolo oficiálne odhalené počas tohtoročnej akcie Disney Expo. Okrem projektu o Obi-Wanovi sa vravelo aj o návrate ďalších populárnych postáv. Chystá sa seriál The Falcon and The Winter Soldier (myslím, že toto zvládnete pochopiť z názvu…predvedú sa tu Anthony MackieSebastian Stan) a v podobnom duchu aj WandaVison, kde sa zase ukážu Elizabeth OlsenPaul Bettany. A bude aj seriál o Lokim s Tomom Hiddlestonom. Ak nie ste fanúšikovia Marvelu, tak možno vás zaujme pokračovanie Lizzie McGuire (stále ju bude hrať Hillary Duff), seriálová verzia High School Musical (asi aby som sa cítila stará, a inak tu budú celkom noví herci, nijaký Zac Efron), alebo hraná verzia psej lovestory Lady and the Tramp. Myslím, že toto si Disney mohlo pokojne odpustiť, ale čo už. A pikoška na záver, v tomto novom filme prešla pieseň The Siamese Cat Song nejakou zmenou, pretože tá pôvodná verzia je rasistická. Tuším si to budem musieť znova pozrieť. Vy by ste si nejaký z čerstvo odhalených projektov vybrali? Alebo si pôjdete pozrieť len zmierenie McGregorovcov?

 

Chápem, že ide o momentku, ale aj tak som sa Clary trochu zľakla.

 

Ewan aj Eve sú takí pekní ľudia…Je pravda, že Claru som až donedávna vôbec neregistrovala, ale neverím, že to s ňou bolo až také zlé, aby si s perami musela spraviť hento.

 

S Jimom Giannopoulosom, režisérom filmu The Birthday Cake

 

Kríza je zažehnaná. Clara na Instagram zavesila takýto throwback svojho otca pri práci. Konkrétne išlo o film Down with Love, kde si zahral s Renée Zellweger. Je to celkom pekná paródia filmov zo 60-tych rokov (napríklad Pillow Talk), odporúčam.

 

Ewan a tŕň v Clarinom oku (inak známy aj ako Mary)

 

Pamätná instagramová urážka

 

Ako dospelý Danny Torrance v diere, ktorú vysekal jeho otec

 

Cool outfit vo filme Birds of Prey

Zdroje: dailymail.co.uk, imdb.com, d23.com, imdb.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk