Ariana a nový boyfriend

pridal WonderWoman 4.8.2019 o 15:40


Myslím, že nielen klipový.

Mám pocit, že už prešla večnosť, odkedy Ariana Grande odkopla svojho feťáckeho podivínskeho frajera Peta Davidsona. A ono vám to je už desať mesiacov. Preto by bolo určite v absolútnom poriadku, keby mala Ariana nového frajera. A ja si myslím, že aj má.

V piatok totiž vyšiel nový klip k piesni s názvom Boyfriend, na ktorej spolupracovala s dvojčlennou hudobnou skupinou Social House. No a jeden z jej členov – Mikey Foster, si v klipe strihol práve Arianinho frajera. Z minulosti už vieme, že Ariana si svojich frajerov volala do klipov, aj do pesničiek. Mala som teda hneď ciťák, že ani v tomto prípade to nebude inak. No a dnes som sa dočítala, že nie som jediná, kto si to myslí. Súhlasia so mnou aj ľudia v magazíne People a nasvedčuje tomu aj narodeninové prianie, ktoré Mikey poslal Ariane ešte v júni na Twitteri. Označil ju v ňom za jedného z najúžasnejších ľudí vo vesmíre a pridal aj dve zázračné slovíčka:- ľúbim ťa. Ariana mu v komente odpovedala – veeeeľmi ťa ľúbim. Tak čo myslíte, len ďalšie PR, alebo má Ariana nového frajera s vitiligom?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk