Heidi sa vydala!

pridal NoName 6.8.2019 o 14:16


Nadpis je zavádzajúci. Heidi bola vydatá už od februára, len to tajila.

Túto sobotu si so svojim manželom Tomom Kaulitzom svadbu zopakovali (o prvej tajnej svadbe si prečítaš tu). Ako by to bolo včera keď Tokio Hotel vypustili song Durch den Monsun (boha tá nemčina je tak strašne asexuálny jazyk, toto keby mi chlap zašepká v romantickej chvíľke tak ma smrtka preskočí), a všetky emo deti si na tom fičali. Odvtedy ale ubehol nejaký ten piatok a Tom vyrástol zo smutného neduživého chlapca s odfarbenými vlasmi a mejkapom na Ježisa mixnutého s drevorubačom. Napriek veľkému vekovému rozdielu (Heidi má 46 a Tom 29) im to spolu svedčí a vidieť že sú zamilovaní.

Svadba sa konala na prezdobenej jachte v talianskom Capri túto sobotu. Oddával ich jeho brat- dvojča Bill (ktorý si ešte zjavne fičí na emo vlne). Pre Toma je to druhé manželstvo, predtým sa tajne oženil s modelkou Ria Sommerfeld. Heidi už predtým dvakrát vydatá bola, prvýkrát v roku 1997 za herca talianskeho pôvodu so sexy menom Ric Pipino, a druhýkrát ako dobre vieme za Seala od 2004 do 2012 (majú spolu 3 deti). Okrem toho má prvorodenú dcéru s ku*evníkom Flaviom Briatorem, ktorý ju ako pravý gentleman opustil, keď sa dozvedel že s ním čaká dieťa. Vedeli ste že randila aj Jay Kayom (Jamiroquai) či Anthonym Kiedisom?  A to ešte nerátame slizáka Vita Schnabela či jej ex bodyguarda Martina Kirstena. Nuž, Heidi vyzerá že vie ako si užívať život.

Ale späť k svadbe. Na svoj vek vyzerá fakt dobre a mladistvo, akurát si mohla vybrať menej gýčový typ šiat. Na obrade sa zúčastnili obe rodiny a zatiaľ máme iba Ignácove zábery, Heidi na svoj Instagram zatiaľ nič oficiálne nepridala.

Čo myslíte, koľko to hrdličkám vydrží? Porodí ešte Heidi dieťa svojmu zajačikovi?

 

Prichádza nevesta…v šatách zo záclony?

 

Na svadbu len na boso

 

Emo oddávajúci štýlový Bill

 

„Ťahák napísaný, môžem ísť na to!“

 

Prvá novomanželská pusa

 

Jachta vkusne vyzdobená aby ladila Heidi so šatami

 

 

 

Zábava až do rána…bohvie či bola medzi nemeckú smotánku pozvaná aj Eva Máziková?

 

Tak teda všetko naj do života (dávam im dva-tri roky)

 

Tokio Hotel –  Durch den Monsun

 

Bill Kaulitz (vľavo) a Tom Kaulitz (éra Tokio Hotel)

 

Tom Kaulitz (vľavo), Heidi Klum a Bill Kaulitz (teraz)

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  Wikipedia.org

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk