Na obrazovke najlepší kamoši, v skutočnosti sa však nemôžu vystáť

pridal NoName 6.8.2019 o 8:46


Ktorí známi herci z televíznych obrazoviek sa v tom skutočnom živote radšej vyhýbajú?

Jennie Garth a Shannen Doherty

Brenda Walsh a jej televízna BFF Kelly Taylor z Beverly Hills 90210 sa v skutočnosti nemohli vystáť. O Shannen Doherty a jej vyhadzove z Čarodejníc, kvôli Alysse Milano a ich značne škrípajúcemu vzťahu, ste možno už počuli. No ani Jennie Garth nie je žiadne slniečko na pľaci. I keď sa takto nejako o nej vyjadrila Amanda Bynes v čase, keď spolu natáčali seriál „Čo na tebe milujem“. Amanda je naozaj dôveryhodný zdroj. V roku 2014 sa Jennifer vyjadrila o Shannen pre časopis E!: “Boli časy, keď sme si chceli navzájom vytrhnúť oči.” Bola by som naozaj zvedavá ako si tieto dve grácie – Jennie a Shannen – užívali natáčanie novej 90210.

 

Stana Katic a Nathan Fillion

Nie žeby som bola veľkým fanúšikom seriálu Castle (hrozný slovenský preklad Vtierka Castle), ale toto bol pre mňa mierny šok. Celý osem rokov trval seriál a údajne si títo dvaja nepovedali ani pol slova pokiaľ práve nenatáčali. Jeden zdroj dokonca uvádza, že absolvovali spoločné sedenie, čo zrejme nepomohlo.

 

Naya Rivera a Lea Michele

Ubehlo už 10 rokov od prvej časti seriálu Glee. Dotiahol to celkovo na 6 sérií. V časoch poslednej série, keď ich postavy Santana a Rachel boli na televíznej obrazovke veľké kamošky, v skutočnosti to medzi ich hlavnými aktérkami poriadne kypelo. Podľa portálu TMZ v roku 2014 sa vedeli tieto dve naozaj poriadne hlučne pohádať a dokonca odmietali navzájom spolupracovať. Obe tvrdia, že tá druhá jednoducho nezniesla, keď nebola v centre pozornosti.

 

Teri Hatcher a zvyšok obsadenia Zúfalých manželiek

Spor medzi herečkou Teri Hatcher a ostatnými zúfalými manželkami v podaní Evy Langorie, Felicity Huffman a Marcie Cross bol dosť publikovaný v časoch natáčania seriálu. Dámičkam z Wisteria Lane stále vadilo, že Teri sa považuje za hlavnú hviezdu seriálu. Nicollette Sheridan, ktorá hrala Edie, nazvala Teri hatcher “najhoršou ženou na svete”. A vieme ako jej postava skončila. Najväčší spor sa točil okolo fotenia pre Vanity Fair, keď Eva a Marcia odmietli fotiť pokiaľ bude Teri v strede. Konflikt bol taktiež potvrdený pri konci seriálu, keď ostatné herečky neuviedli Terino meno na ďakovných kartičkách.

 

Kenny Baker a Anthony Daniels

C3PO a R2D2 sa neznášali! To je teda šok, čo? Daniels hral C3PO a Baker R2D2. Baker jednoducho tvrdil, že Daniels “nikdy nechcel piť s nikým z nás” a uviedol, že ho “jednoducho nemá rád a nikdy nepochopil v čom je jeho problém”. V roku 2011 Daniels povedal: „Myslím, že R2-D2 ani nehovorí. Môže ním byť aj vedro.“

 

Zdroj: nickiswift.com, insider.com, cheatsheet.com, tvserial.it, accessonline.com, reddit.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk