Čo majú spoločné Ariana Grande a JonBenét Ramsey?

pridal NoName 6.8.2019 o 6:44


Je to bizarDné a úžasTne nečakané, takže sa vôbec nemusíte haMbiť, ak na to neprídete.

Ak nie ste fanúšikmi true crime (v tom prípade si negooglite meno Albert Fish) a pri tom druhom mene tápate, tu je krátke vysvetlenie. JonBenét bola americká detská kráľovná krásy. Viete, z tých súťaží, kde sa matere medzi sebou predbiehajú, ktorá svojej malej dcérke spraví akur(v)átnejší mejkap, navlečie ju do kratších šatočiek a urobí z nej lepšiu návnadu pre pedofilov. Mám podozrenie, že si tieto matky kompenzujú svoje (podľa nich) nedostatočne pekné detstvo skrz svoje deti, aby ho aspoň tie mali perfektné (podľa ich vlastnej, totálne pokrivenej optiky). No a táto JonBenét sa na Vianoce v roku 1996 ako 6-ročná našla mŕtva. V dome svojich rodičov, v pivnici. Nikdy sa oficiálne nevyriešilo, kto bol za to zodpovedný. Ľudia sa dnes domnievajú, že za tým boli rodičia, alebo jej brat a rodičia ho kryli. A nájdu sa aj takí, čo veria, že JonBenét v skutočnosti nezomrela, že žije aj dnes – ako speváčka Katy Perry. Čo na to povedať, v Amerike je mnoho fanúšikov konšpiračných teórií. Ja si ale neodpustím skritizovať existenciu celých týchto súťaží krásy, príde mi to fakt choré. Je to zaujímavý paradox. Ak tam zvýšite na decko hlas, prípadne mu jednu capnete po zadku, ste krkavčí rodič. No ak z dievčatka robíte dospeláčku a ešte ju aj promenádujete po móle, to je ok. Kto nevidel film Little Miss Sunshine, odporúčam, venuje sa práve takýmto súťažiam a beauty queens a tiež na nich nenechal nitku suchú. Abigail Breslin za svoju úlohu účastníčky súťaže dokonca bola v desiatich rokoch nominovaná na Oscara.

A teraz sa môžete pýtať, čo s tým celým má Ariana. Ak odhliadneme od toho, že sama vyzerá ako dievčatko, čo sa hrá na dospelú ženu, tak ešte aj niečo iné. Vyrobila totiž s kamarátom malý škandál, keď zavtipkovala, aby išiel na Halloween prezlečený za JonBenét. Chyba stávky bola v tom, že táto ich výmena prebehla na instagrame. Ariana síce komentár vymazala, no ale viete. Čo leží, to nebeží, a čo raz na internet zavesíte, to už nepopriete. Speváčka si potom sypala popol na hlavu, že vraj prestrelila a vie to. Jej poznámka sa ale podľa mňa dala pochopiť aj tak, že kamarát sa na Halloween má nahodiť do podobne lichotivých šiat zo súťaží krásy. Nie obliecť sa konkrétne za JonBenét. Takže neviem, či by som sa zase až tak ospravedlňovala. Ja som rada, že s kamarátmi nie sme celebrity, niekedy sa zabávame na takých veciach, že by sme možno hneď mali po kariére. A možno nemali, pretože naše súkromné konverzácie a vtipy by som určite verejne nezdieľala. Keďže Ariana to urobila, rozhodla sa ísť cestou pokánia. Človek sa inak musí trochu pozastaviť nad tým, že sa jej zase podarilo vyrobiť faux-pas. Už by som čakala, že sa trochu poučí, lebo toto nie je prvýkrát, čo Ameriku svojím konaním pobúrila.

Pár mesiacov dozadu sa rozhodla dať sa potetovať pri príležitosti vydania novej pesničky s názvom 7 Rings. Chcela, aby tetovanie v japonských znakoch znamenalo názov pesničky, ale výsledný výtvor vraj znamená „gril na barbecue“. Potom sa to snažila opraviť, ale vyšlo z toho „japonský barbeque prst“. Nuž, zdá sa, že tie vtipy o tetovaniach, ktorých význam je niečo ako „polievka s rezancami“, už nie sú len vtipmi. Samozrejme, výsledkom celej tejto aféry pre Arianu bolo to, že ju označili ako necitlivú a ignorantskú voči japonskej kultúre. Ale nijaký škandál už asi nezatieni ten z roku 2015. Vtedy Ariana v pekárni pooblizovala na pulte vyložené donuty (a pomedzi to sa bozkávala so svojím frajerom, takže na obľúbenej pochúťke Homera Simpsona sa ocitol mix slín dvoch ľudí), ktoré si neskôr údajne nejakí zákazníci, netušiaci o tejto kontaminácii, kúpili. Vo videu od TMZ môžete ale vidieť nielen to, ako sa Ariana vysporiadala s typickým americkým pečivom. Keď zamestnanec pekárne na pult položí plech s novou sadou donutov, Ariana svojím kamarátom zahlási: „I hate America“. Teda, že neznáša Ameriku. Predpokladala som, že tá príchuť cukroviniek, čo priniesli, nepatrila k jej obľúbeným, alebo čo. Američania sa ale nepozastavovali nad strašne nechutným a nehygienickým aspektom toho celého. Problém mali s tým tvrdením, že neznáša svoju rodnú hrudu. Takže sa musela spustiť ospravedlňujúca tour. Ariana vydala vyhlásenie, že Ameriku miluje a vraj komentár bol namierený na vysoké percento detskej obezity v tejto krajine. S obezitou súvisiace donuty ju údajne podnietili k tvrdeniu, že Ameriku neznáša. Ale to nie je pravda, ona neznáša len obezitu! Akurát ospravedlnenie za to lízanie som v jej reakcii nenašla. Hm.

Zaželajme teda Ariane do budúcnosti viac rozumu a menej škandálov. A kto sa na nej chce zabaviť, ten nech si pozrie video Julie Finkelstein. V ňom paroduje Arianu a štýl rozhovorov, aké sa robia pre časopis Vogue. Celebrita si pozve reportéra k sebe domov (alebo do nejakého prenajatého domu) a zodpovie 73 otázok. Julia fakt trafila Arianin hlas aj celkový prejav a verím, že nejaké z tých priblblých odpovedí by Ariana použila aj v reálnom interview. Enjoy.

 

JonBenét Ramsey. Zlaté dieťa so smutným osudom

 

Rovnaká farba vlasov (áno, Katy je od prírody blond) a očí to isté. Žeby sme mali JonBenét celý čas pred očami?

 

JonBenét bez všetkých tých nánosov mejkapu s mamou Patsy. Tá bola kedysi sama kráľovnou krásy, takže už asi chápete, prečo sa v tých súťažiach angažovala aj jej dcéra.

 

Čierny humor, alebo krok cez čiaru?

 

Tu to máte celé. Originál príspevok, pobúrenie, aj Arianinu reakciu. Len Ivan sa trochu sekol, v čase smrti malo dievčatko šesť, nie osem.

 

Nové tetovanie. Vie to tu niekto prečítať a potvrdiť ten údajný preklad?

 

Julia Finkelstein ako Ariana. Cop? Je. Mačacie uši? Sú. Čižmy po stehná? Sú. Gate? Nie sú. Perfektné.

 

Paródia od Julia Finkelstein

Ariana a šišky

Zdroje: buzzfeednews.com, dailymail.co.uk, justjared.com, insider.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk