Dom Georga Michaela je na predaj za 6 miliónov USD

pridal NoName 8.8.2019 o 6:01


Nemáte niekto požičať pendu?

Fadi Fawaz, ak náhodou neviete, je toho času nezamestnaný kaderník. Alebo teda vlasový dizajnér, ako sa tomu dnes nadáva. Zhodou okolností je to aj Georgov posledný ex-frajer a donedávna okupovateľ jeho kalifornského raja na zemi, nad ktorým si už dobrých pätnásť minút utieram sliny. V súčasnosti okupuje už len väzobnú celu, do ktorej ho príslušníci hodili po tom, čo začal túto nehnuteľnosť demolovať a poskakovať nahý po jej balkóne.

Ani sa mu nečudujem. Aj mňa by šlo poraziť, keby ma rodina môjho ex-milenca dala vyhodiť z domu, v ktorom úpešne squattujem dva roky bez akéhokoľvek právneho nároku. To kde sme? Nie len, že ma ten milenec zabudol spomenúť v závete, teraz si po ňom nemôžem nechať ani menšiu pamiatku. Nonsens.

Fadiho teda nakoniec z domu úspešne vykopali. Zámky vymenili, okná zabarikádovali. Asi sa už netrasú, že z neho začnú vypadávať pikošky o Georgovi – čo bol údajne hlavný dôvod, prečo ho tam trpeli tak dlho – alebo ich prestalo baviť platiť dane a energie za okupovaný megadom. Ja som teda hradila najviac inkaso za 3+loggia, ale mám pocit, že tu to bude troška viac.

 

Fadi, squatterský hrdina

 

Tu je mu ešte veselo

 

A tu už pomenej

 

Dve poschodia, šesť spální, výhľad na pacifik, sedí na 5, 7 akrovom pozemku v Santa Barbare. Dajú mi na to hypotéku, v pohode, že?

 

Pomôže, keď vezmem obrázok na pobočku? Aj srdiečka dokreslím okolo.

 

Zn.: predám obličku/ možno aj dve, cena dohodou

 

Aj nejakú tú očnú buľvu oželiem. Zrak sa všeobecne preceňuje.

 

Ostatné orgány mi už asi treba, čo?

 

Na luxusný eskort som už asi trocha stará, ale keby mal niekto záujem…

 

No nič, tak aspoň slintajte so mnou

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk