Comeback Gossip Girl

pridal NoName 13.8.2019 o 21:08


Zaujíma to niekoho?

Po siedmich rokoch, kedy Gossip Girl – tá pravá Gossip Girl – odišla do seriálového neba, sa stanica HBO rozhodla, že je načase ju prinavrátiť na televízne obrazovky s novým príbehom. Na začiatok si HBO objednalo 10 častí a potom sa uvidí.

Čo sa týka nového spracovania seriálu, tak portál Deadline uvádza: “osem rokov potom ako originálnu webstránku pohltila temnota, nová generácia deciek súkromných škôl New Yorku sa predstavuje sociálnemu superradaru – Gossip Girl.” Nové postavy, nový príbeh, nové intrigy a poprepletané vzťahy. Ach jaj. Prečo mám pocit, že to bude chabá napodobenina pôvodného seriálu? Veď kto nemal rád Blair a Chucka? Alebo ste boli skôr v tíme Sereny a Osamelého chlapca? I keď záver by som si vedela lepšie predstaviť… o tom potom.

Ešte v roku 2017 sa Blake Lively aka Serena a Leighton Meester vyjadrili, že by sa radi opäť stretli na pľaci tohto seriálu. Obe herečky našli svoj happy ending v závere Gossip v roku 2012. Aj v tom skutočnom už sú z oboch maminy a taktiež (zatiaľ) šťastne vydaté. Blake je vyhľadávanou herečkou a Leighton pokiaľ viem, tak skúša aj spevácku kariéru. Či ich teda uvidíme aj v reboote, je otázne. A to už nehovorím o Osamelom chlapcovi aka Dan Humphrey momentálne hviezdi v seriáli You (pokiaľ nepoznáte, odporúčam!). Osadenstvo novej Gossipky teda nie je zatiaľ známe, budeme si musieť na bližšie infošky ešte počkať.

Och, mať tak zverenecký fond…

 

Sedieť na schodoch pred súkromnou školou a jesť mrazený jogurt…také snobské!

 

Komu napadlo dať dokopy Blair a Dana??

 

Komu tiež liezla na nervy Jenny?

 

Chuck a Blair… ach tá krkolomná láska!

 

Serena a Osamelý chlapec….to výžne si sám dal túto prezývku?

 

Chuck a jeho vražedný pohľad. Kto pozeral seriál Wicked City? Zrušili ho. Za to Osamelému chlapcovi sa v roli vraha naozaj darí.

 

Zdroje: deadline.com, vanityfair.com, vogue.com.au, metro.co.uk, wmagazine.com, gossipgirl-megd.fandom.com, bustle.com, fanpop.com, pinterest.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk