Gigi a Bella Hadid poslednýkrát na dovči v Grécku

pridal NoName 14.8.2019 o 14:14


Alebo 10 letných tipov, ako sa nechať vykradnúť.

No dobre, desať ich až nebude, sorry za ten clickbait. Drahým Hadidkám (Gigi Hadid a Bella Hadid) aj tak celkom stačí jeden. Je to také dnešné, moderné, internetovým národom blahorečené, že človek ani nemôže s čistým svedomím označiť tieto devuchy za duchom chudobné len preto, že zverejňujú každý svoj prd na Instagrame. Iba, žeby hej.

Na gréckom ostrove Mykonos ich to v každom prípade vyšlo pekne draho, keď si nejaký kučeravý, počerný junák vzal ich fotky z narodeninovej oslavy ich sestry Alany za osobnú pozvánku do ich prenajatého sídla a pekne im ho vyčistil od dlážky k stropu. To rasistické „kučeravý-počerný“ je tam preto, že Hadidky sú presvedčené, že páchateľom musí byť niekto zo zamestnancov, keďže tí mali prístup k ich osobným priestorom. Nie preto, že ja proti takým niečo mám, nedaj bože. Mňam.

Zúrivý záchvat inteligencie a úcty ku krajine následne vyústil do nasadnutia na ich private jet a odletu do Štátov. Ako sme sa všetci dozvedeli, miestne autority totiž neboli dostatočne vzrušené odcudzením veľkého počtu dizajnérskych šperkov, kabeliek a šiat, ktoré mali v dome a nekonali dostatočne rýchlo. Inak povedané, mali siestu. Prípustným riešením tejto delikátnej situácie nebolo v klídku si vypiť mochitko a počkať, kým teplota krvi a vzduchu neklesne pod 50 stupňov Celzia. Oni radšej zdrhli, nakydali na celú krajinu v ďalšom z instagramových postov a všetkým prípadným záujemcom o destináciu poradili, aby šli minúť svoje peniaze radšej niekam inam. #mykonosnikdyviac #pripecenenahlavu #upal #nadovcuuzlenkabelkyzh&mka

 

Ešte posledná fotka pred párty, sýr kočeny. Ty tam, čo kukáš môj Insta, nezabudni zrkadlo na stene. A zhasni, keď budeš odchádzať. Dík.

 

Tú novú Vuittonku nájdeš vzadu v šatníku

 

Ale že reže tá vodka. V klídku, ešte také dve hoďky máš k dobru

 

Traumatizovaná Gigi už po rabovačke. Kam ten svet speje, ani nohavice jej nenechali.

 

Dievky buď pred alebo po, ťažko povedať. Tie drinky mohli nechať radšej miestnym príslušníkom, možno by aj došli skôr

 

A na záver Gigina riť, lebo medveď

 

Zdroje: tmz.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk