Lily Allen a David Harbour boli spolu

pridal NoName 18.8.2019 o 6:40


Najesť sa.

Desať rokov dozadu by mi fakt nenapadlo, že nejaký David Harbour bude pre mňa raz väčšia celebrita ako Lily Allen. Ale je to tak. Davida som toť nedávno videla v Stranger Things a nech si akokoľvek lámem hlavu, na nijakú aspoň trochu novú pesničku od Lily si nespomeniem. Z tých starších si pamätám Fuck You a potom ešte jednu, v ktorej si paradoxne robí srandu zo svojho brata. Že nerobí nič iné okrem polihávania v posteli a hrania videohier. Paradoxné je to preto, lebo podľa mňa dnes Alfieho hviezda žiari jasnejšie ako hviezda Lily. V seriáli Game of Thrones si zahral moju obľúbenú postavu a momentálne je za ňu nominovaný na cenu Emmy. Čokoľvek si myslíte o poslednej sérii, jeho výkon bol po dobu trvania celého seriálu veľmi dobrý a nominácia je to skutočne zaslúžená. Výhra by bola ešte viac. Ak patríte, rovnako ako ja, k Alfieho fanúšikom, po skončení Game of Thrones sa ukázal v pár častiach seriálu Harlots. Môžete si ho teda pozrieť tam.

Jeho sestra minulý rok sfinalizovala rozvod s manželom Samom Cooperom a David Harbour bol pred časom spájaný s herečkou Alison Sudol. Naposledy ich ale bolo spolu vidieť v apríli, tak možno teraz je jeho aktuálnou priateľkou skutočne Lily. V nedeľu si spolu v Londýne zašli do divadla na The Lehman Trilogy a následne niečo zjesť. Ak išlo naozaj o rande, tak celkom príjemný program. Som si povedala ja. Lily asi nesúhlasí, pretože dvojica predstavenie opustila hneď po prvom dejstve. No čo už. Snáď aspoň to jedlo za niečo stálo.

Ak vás zaujíma, čo má Lily nové, tak minulý mesiac na Port Eliot festivale vyhlásila, že plánuje expandovať do erotického priemyslu. Konkrétne sa chce venovať navrhovaniu erotických pomôcok, aka sex toys. Pretože orgazmy sú dôležité. To je priamy citát. Podľa Lily je len jedna vec smutnejšia ako ich nedostatok (orgazmov, nie citátov). A to situácia, keď umelec upíše svoju dušu promovaniu niečoho, o čo sa vôbec nezaujíma. Ku cti jej teda má slúžiť, že ona sa bude angažovať v odvetví, ktoré ju zaujíma a baví. Veď aj tu sa už o nej objavil článok, keď ju Ignác a spol odchytili pri nákupe v sexshope. (Mimochodom aj Gwyneth Paltrow predávala vibrátory.)

Okrem biznisu má ale Lily novú aj ďalšiu vec. Vraj si nedávno uvedomila, že na internete trávi sedem hodín denne a preto sa rozhodla pre radikálny krok. Zruší si Instagram, Twitter, Whatsapp, dokonca aj email a vzdá sa tiež svojho iPhone-u. Trošku ironické je, že o svojom rozhodnutí natočila polhodinové video práve na onen nešťastný Instagram. S komentárom, že sociálnych sietí sa vzdáva, pretože nepotrebuje validáciu od ostatných ľudí. Prečo potom cítila potrebu rozhodnutie zverejňovať na svojom verejnom účte je druhá vec, ale ok. Ak jej to pomôže, len do toho. Voľný čas, ktorý jej vzdaním sa online sveta vznikne, plánuje využiť čítaním kníh a vzdelávaním sa. A možno sa jej do toho voľného času vmestí aj David (a okrem neho aj jej dve dcérky. Snáď. ). Inak, čo myslíte, po akej knihe siahne Lily najskôr? Čosi mi hovorí, že to nebudú ani Búrlivé výšiny, ani Jana Eyrová.

 

Piccadilly Theatre som nikdy nenavštívila, ale aj tak sa mi Davidov outfit nezdá ako dvakrát vhodný do divadla. Síce to bolo podľa všetkého matiné, ale aj tak. Žeby mali on a Adam Sandler rovnakého stylistu?

 

Davidova nedbalá neelegancia po druhé

 

Takto vyzerá David v seriáli Stranger Things (a bez brady)

 

A takto zase, keď sa nahodí. V tomto prípade šlo o seriálovú premiéru

 

No a nech to máme kompletné, tu je Alfie Allen ako Theon Greyjoy v Game of Thrones

 

Alfie má zaujímavú tvár (môj otec by mi na to povedal, že je to typický špatný Anglán), na niektorých fotkách sa mi zdá pekný a na iných zas celkom škaredý. Ale aj tak ho mám rada.

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, imdb.com, justjared.com, imdb.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk