Hailey, si to ty?

pridal WonderWoman 19.8.2019 o 21:46


Modeling nie je žiadna sranda.

Aj vy ste niekedy uvažovali nad tým, aké by to bolo byť slávnou modelkou? Mať kopec peňazí, veľa cestovať, poznať kopu slávnych ľudí a tiež byť slávna/y? Nie? Ja tiež nie a už vonkoncom nie keď viem, čo všetko ďalšie za týmto pozlátkom stojí. Že ste non-stop na cestách, sami, bez rodiny, nekonečné hodiny vám niekto patle make up na tvár a lak do vlasov, vďaka čomu máte vo finále dlhodobo hnusnú pleť a zničené vlasy, že pre väčšinu ľudí nie ste nič viac ako pekná ale prádzna nádoba a v neposlednom rade – že z vás dokážu kedykoľvek na počkanie spraviť totálnu špatu.

Svoje by o tom určite vedela porozprávať aj Hailey Baldwin, hoci odkedy sa vydala za Justina mám pocit, že ten modeling nejako fláka. Najnovšie si však zapózovala pre magazín Interview, kde jej nasadili na hlavu hnusnú hnedú parochňu (alebo sú to jej zafarbené vlasy?), ktorú dotvorili do retro štýlu a iste mi dáte za pravdu keď poviem, že s tým vyzerá otrasne. Normálne pekné mladé dievča sa zmenilo na obstarožnú tetu. Ešteže to má luxusne zaplatené, inak by sa im na to celé mohla vys… vykašľať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk