Bella Thorne bude režírovať porno

pridal NoName 19.8.2019 o 8:31


Lebo…ženská nezávislosť?

To len tak tipujem. Ale aby ste poznali celý kontext, Bella teraz prežíva ťažké obdobie. O tom, ako sa hacker vyhrážal zverejnením ich nahých fotiek sme už písali. Bella ich triumfálne zverejnila sama, ale podotkla, že táto kauza zničila radosť z jej vtedy čerstvo vydanej knihy. Okrem ťažkostí v profesionálnom živote (budeme sa tváriť, že to do tejto sféry sa radí tá knižka) ju však kváril aj ten osobný.

Možno ste zachytili, že Bella bola nejaký čas dozadu časťou trojice, ktorú dopĺňali ešte Mod Sun a Tana Mongeau. Tana toto ich zoskupenie opustila ako prvá a o pár mesiacov neskôr ju nasledoval aj Mod Sun. Veľkým problémom bolo, že sa Tana v júni zasnúbila s youtuberom Jakeom Paulom (áno, je to desivé, ale pre niektorých ľudí je to skutočne profesia). Bella na toto oznámenie zareagovala uplakanou fotkou na Instagrame. Potom vyplávalo na povrch, že Bella a Tana sú pohádané, lebo Tana porušila takzvaný Girl Code. Proste, že sa po rozchode nepostavila na stranu svojej kamošky (to akože Belly) a zašla si na večeru s Mod Sunom, ktorý bol kamoškin ex. A to sa čo? Nerobí! Trošku sa teda dievky cez twitter hádali, ale potom sa udobrili a teraz by už medzi nimi malo byť všetko okej. Ale bola by to priveľká nuda, keby Bella vychádzala dobre so všetkými svojimi ex, takže najnovšie je pohádaná práve s Mod Sunom.

V tomto prípade bol problém v tom, že Bella nedávno na Instagram zavesila video ich marcovej akože svadby. Aby ste chápali, tak na svadby sa občas hrávajú deti v škôlke. Alebo ja som ako malá sobášila moju bábiku s plyšovým medveďom (dodnes sú spolu veľmi šťastní). Na niečo podobné sa zahrali aj Bella a Mod pri príležitosti Modových narodenín. Bella bola tá bábika a Mod maco (Mlieč). Svadba to, samozrejme, nebola oficiálna, tým pádom neplatila, išlo vraj len o zábavu pre nich dvoch a pozvaných kamošov. Mod teraz ale Bellu obvinil, že postnutým videom chcela len spraviť promo svojej knižke (uznajte, logiku to má). Bella ale zverejnila konverzáciu, v ktorej si od Moda pýta dovolenie na zverejnenie videa a on jej ho dá. No proste dráma. Keď sa knižka nebude predávať ani po tomto všetkom, tak veru neviem, asi Bella fakt nevie písať.

Možno sa ale ukáže, že vie režírovať. Spomínaný adult film s názvom Her & Him má podľa nej byť modernistická a sexuálne explicitná verzia Rómea a Júlie (takže dvojitá smrť na záver?). No a ďalej o novom projekte prezradila, že vraj ju k nemu inšpirovalo rozmýšľanie o vzťahu žien a mužov. Súboj pohlaví, otázka, kto má navrch, kto je dominantnejší…nakoniec sa rozhodla vytvoriť dve postavy, ktoré by mohli prepínať medzi dominantnou a submisívnou náturou.

Takže predsa len to tu máme, nejako sa tam tá nezávislosť dostala. Vzťahy mužov a žien, otázka, kto z nich má navrch…bude to nejaká satisfakcia za to, že nad ňou v poslednom čase skúšali mať navrch chlapi? Zlý zlý hacker, Mod Sun, ktorý pomohol porušiť Girl Code a klame o svadobných videách…Taylor Swift zvykla po nevydarenom vzťahu napísať pesničku, Bella ide inou cestou. Ešte ma zaujalo jej vyjadrenie, že vraj:

„Mojou pôvodnou myšlienkou bolo vytvoriť vianočný horor, ale namiesto toho som vytvorila tento krásny, éterický film.“

Krásny film si svoju premiéru odbije budúci mesiac v rámci nemeckého Oldenburg festivalu, a neskôr si ho môžu fanúšikovia veselo pozerať na stránke Pornhub.

 

Režisérka Bella

 

Aby ste si k menám vedeli priradiť ksichty, toto sú Bella a Mod Sun. Celkom vážne vravím, že toto je jedna z ich najlichotivejších fotiek vôbec.

 

Tana a jej súčasný “manžel” Jake Paul. Dávam to do úvodzoviek, lebo aj ich svadba bola len akože. Viete, Tana má svoju vlastnú MTV show, tak bolo treba zvýšiť sledovanosť. Plus ešte aj Youtube kanál…no veď čo by človek neurobil pre lajky.

 

Nech nežerem, dajme si aj malú ukážku Bellinho filmu

 

Zahrajú si v ňom Abella Danger a Small Hands. Pánov umelecký pseudonym ma dosť zaujal. Prečo by sa niekto chcel nazvať práve tak? Predsa viete, čo sa hovorí o mužoch s malými rukami. Áno, presne tak. „Fíha, ten má ale malé ruky!”

 

Tiež sa už neviete dočkať?

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, justjared.com, buzzfeed.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk