Koho nohy na červenom koberci?

pridal WonderWoman 30.8.2019 o 21:59


Uhádnete?

Toto ma fakt asi nikdy neprestane baviť. Nezmyselné hádanky, v poslednej dobe čoraz menej uhádnuteľné, čo ma dokáže náramne pobaviť. A obávam sa, že iba mňa.

Ako predsa môžete podľa nôh uhádnuť, o ktorý známy pár na červenom koberci ide? Pokiaľ ste nesledovali filmový festival v Benátkach a nemáte fetiš na nohy, tak asi nemáte šancu vedieť, že tieto dva páry nôh patria francúzskemu hercovi Vincentovi Casselovi a jeho krásnej mladej manželke Tine Kunakey. Brali sa skoro presne takto pred rokom a v apríli sa im narodil prvý spoločný potomok – dcérka menom Amazonie. Keď hovorím prváý, tak neviem, či nie aj posledný, keďže Vincko má 52 a Tina 22. Ona teda môže rodiť ešte dlho, a aj Vincko je určite stále plne plodný, no mali by myslieť aj na to, koľko času si s ním jeho prípadné ďalšie deti stihnú užiť. Zatiaľ si však užívajú jedna radosť a pri tak krásnej žene ako je Tina bude Vincent určite ešte dlho prekvitať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk