Najobľúbenejší rodičia

pridal WonderWoman 2.7.2019 o 10:55


Jednej austrálskej učiteľky.

Predstavte si, že ste učiteľka v materskej škole v austrálskom Byron Bay. Máte okolo štyridsať, svoju prácu aj deti máte radi a do škôlky chodíte s radosťou. Samozrejme, že po celom dni s malými ukričanými ľuďmi si aj celkom vydýchnete, keď po nich prídu ich rodičia. So všetkými sa pekne zvítate, poviete im, čo ich ratolesti celý deň robili a keď odídu poslední, s úľavou si vydýchnete a postavíte na kávu. A teraz si predstavte, že jednými z tých rodičov sú hollywoodske hviezdy (alebo minimálne jedna z nich) Chris Hemsworth a Elsa Pataky.

Táto pani učiteľka nedokázala skryť radosť pri pohľade na slávnych rodičov, ktorí si v piatok prišli po svoje dvojičky Tristana a Sashu. Evidentne tiež patrí do Chrisovho fanklubu a má napozeraných všetkých Avengers aj Thora. Som si dokonca istá, že už bola aj na nových Mužoch v čiernom, isto v 3D. A som si tiež istá, že len čo zašli za roh, obtelefonovala všetky svoje kamošky a nadšene sa im pochválila, akú úžasnú prácu má, vďaka ktorej sa mohla porozprávať s Chrisom Hemsworthom. Že si povedali len dobrý deň a dovidenia, to už vynechala.

 

Nadšena paničelka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk