Taylor Swift sa cíti ukrivdená

pridal NoName 3.7.2019 o 17:32


Kope, zúri a ľutuje sa.

Už 23. augusta vychádza Taylor Swift nový album s názvom Lover. Takmer v každom albume, ktorý vydala, si speváčka riešila zlé vzťahy s exfrajermi, ale aj s kolegami z brandže. Čuduj sa svete, predajom to vždy pomohlo. Nechcem Taylor obviňovať z falošného hrania na city, ale obávam sa, že toto bude opäť ten prípad.

30. júna bola zverejnená informácia, že vydavateľstvo Big Machine Label Group, pod ktoré patrí aj Taylor Swift, kúpil za 300 miliónov dolárov istý Scooter Braun. Okrem samotného štúdia získal aj práva na nahrávky všetkých umelcov, ktorí mali podpísanú zmluvu s týmto vydavateľstvom, teda aj na všetky Taylorine staré albumy. Taylor sa o tomto obchode dozvedela až z médií a následne napísala na Tumblr naštvaný status:

Dlhé roky som prosila, žobrala o to, aby som mohla vlastniť svoju vlastnú prácu. Namiesto toho som od Big Machine Records dostala ponuku, že za každý nový album, čo pre nich urobím, mi jeden predchádzajúci vrátia. Odmietla som, pretože som vedela, že keď Scott Borchetta (vlastník Big Machine Label Group) predá svoje štúdio, predá aj moju budúcnosť. Rozhodla som sa urobiť hrozné rozhodnutie a vzdala som sa svojej minulosti. Nikdy, ani v najhorších nočných morách, by mi nenapadlo, že spoločnosť kúpi Scooter Braun. Vždy, keď Scott Borchetta počul vyjsť z mojich pier jeho meno, bolo to vtedy, keď som plakala alebo som sa snažila zadržať plač. On vedel, čo robia. Obaja vedeli. Chceli kontrolovať ženu, ktorá s nimi nechcela spolupracovať. Do nekonečna. Navždy.

O Scooterovi povedala, že ňou neustále manipuloval a ponižoval ju. Takisto sa vyjadrila, že nevýhodnú zmluvu s Big Machine, podpisovala ako 15-ročné dieťa a netušila, aké to pre ňu bude mať následky. Je to pre ňu hrozný pocit, keď hudba, ktorú sama vytvárala, v skutočnosti patrí niekomu inému. Na záver tohto srdcervúceho statusu nezabudla dodať, že jej nový album vychádza 23. augusta.

Status rozpútal vášnivú debatu, do ktorej sa zapojili takmer všetci, čo v hudobnom biznise niečo znamenajú. Swiftkini fanúšikovia zaplnili sociálne siete nenávistnými komentármi na Braunovu adresu. Justin Bieber sa ho naopak okamžite zastal, Braun je jeho dlhoročný manažér.  Justin sa vyjadril, že Taylor prekročila hranice a vystavila Brauna internetovej šikane. To isté jej odkázala aj Braunova manželka, ktorá napísala, že Taylor je tá, kto šikanuje. Braun je takisto manažérom a priateľom Kanye Westa, s ktorým ma Taylor veľmi zlé vzťahy, ktoré zničila najmä Kanyenova pieseň Famous, v ktorej leží s nahou Taylor a inými babami, ktoré údajne pretiahol, v jednej posteli. Scooter sa k afére postavil celkom rozumne, povedal, že sa nebude vyjadrovať do médií a vykomunikuje si to so samotnou Taylor Swift.

Prekvapujúci moment nastal, keď sa k situácii vyjadril aj Scott Borchetta, bývalý vlastník vydavateľstva Big Machine. Podľa neho Taylor vedela o tom, že vydavateľstvo sa bude predávať a dostala dokonca ponuku, aby svoje dielo odkúpila, ona však odmietla. Taylor na to už stihla zareagovať a povedala, že to nie je pravda.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 

 

Justin Bieber a Scooter Braun

 

Scooter s manželkou Yael, ktorá sa ho vášnivo zastala

 

MTV Video Music Awards. Tu sa začala všetka tá nenávisť. Karol počas Taylorinej ďakovačky povedal, že najlepšie videá na svete má Beyoncé.

 

Nahá vosková Taylor v Karolovom klipe Famous

 

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk