Pikoška o kimone?

pridal NoName 4.7.2019 o 8:03


Kimono je tradičný kúsok oblečenia pochádzajúci z Japonska, má mnoho variácií,  vzorov a rozšíril sa do celého sveta. Toľko k náučnému okienku.

Táto pikoška bohužiaľ nebude o móde ak ste sa na to tešili. Respektíve nie tak celkom…

To, že Kardashian famílii kvalitne hrabe vieme už dávno všetci.  Kim a Kanye trpia syndrómom „som všemocný Boh a môžem všetko“ (fakt si niekedy kuknite ich Instagram, Kanye slúži vlastné omše, Kim sa tvári ako svätica a svoje decko pomenovali ako Žalm).

Najnovšie, ale Kimike zamrzol úsmev, keď chcela vypustiť do sveta ďalší svoj produkt (rozumej další spôsob ako zarobiť na ohlúpnutých ľuďoch) a to konkrétne novú značku jej handier – Kimono. Určite si pod tým môžeme predstaviť všelijaké hnusné kamašle a pičorezky za nehorázne ceny. Spustila sa na ňu ale vlna kritiky nielen módnych expertov, ale aj obyčajných Japoncov, ktorí kimono právom považujú za svoj národný odev. Úprimne, ani sa im nečudujem. Poslednou bodkou pre ňu bolo, keď primátor mesta Kjóto ju v otvorenom liste vyzval k tomu „aby meno svojej značky prehodnotila“. Kim ako odozvu uverejnila na svojom instagrame ako inak, svoju polonahú fotku s popisom „aká sa cíti byť požehnaná, byť podnikateľkou a mať vlastný biznis“ a nakoniec „po citlivom uvážení uvedie svoju značku pod novým menom“. Tak ti treba Kim J.

 

Otvorený list z Japonska

 

Kimina reakcia. Lebo je úplne normálne na list od primátora reagovať polonahou fotkou a písať o požehnanom živote…

 

A malá ukážka na aké vkusné oblečenie sa môžeme tešiť…

 

A bonusové foto…spoznal tam niekto Kourtney a Khloe? Lebo ja nie, tie dve sa už na seba ani nepodobajú.

 

Zdroj: Instagram







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk