Koho pneumatika?

pridal NoName 4.7.2019 o 6:12


Odpoveď vám zlomí srdce…

Patrí totiž fešákovi a úžasnému hercovi, ktorému sa podarilo uchmatnúť Leonardovi DiCapriovi Oscara. Áno, je to Matthew McConaughey, ktorého telo sa momentálne nachádza v dovolenkovom móde.

49-ročný herec oddychuje so svojou manželkou Camilou Alves a tromi deťmi  na gréckom ostrove Antiparos. Antiparos McConaugheovcom prirástol k srdcu, boli tu už aj minulý rok.

Tá titulná fotografia je skutočne desivá, ale nie je to len telom, ale aj zlým postojom. Ďalšie obrázky vo mne vzbudzujú nádej, že tento stav je len dočasný. Som presvedčená, že Matthew čoskoro vybehá tie kebaby, vyrysuje svalstvo a bude opäť súložiteľný. Ostatne, je to majster premien. V roku 2012 v Magic Mikovi vyzeral lepšie ako antická socha. Už o rok neskôr hral v dráme Dallas Buyers Club, kde stvárnil Rona Woodroofa. Woodroof bojoval s AIDS-om a Matthew kvôli tejto úlohe schudol 22 kíl. Asi sa to celkom oplatilo, získal Oscara a všetkým svojim kritikom definitívne ukázal, že nie je len mužom s vyvinutým hrudným košom, ale aj talentovaným hercom. Netrvalo dlho a bol zase vo forme, dúfam, že to bude aj tento prípad a Matthew bude ešte niekoľko rokov statočne bojovať s pribúdajúcimi rokmi. Obnaženú hruď naposledy ukázal vo filme Beach Bum, tam to bolo ešte celkom v poriadku. V roku 2020 ho uvidíme v gangsterke Gentlemen, ktorú režíruje odborník na londýnske podsvetie Guy Ritchie. Okrem McConaugheyho sa v ňom objaví Charlie Hunnam, Colin Farrell a Hugh Grant.

 

 

 

 

 

 

V Magic Mikovi

 

V Dallas Buyers Club

 

Pre porovnanie- takto vyzeral Matthew na dovolenke minulý rok.

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk