Ďalší priehľadný promo vzťah

pridal WonderWoman 5.7.2019 o 21:23


Fakt im to niekto žerie?

Pred dvoma týždňami vyšiel klip k piesni Senorita, ktorú spolu nahrali Camila Cabello a Shawn Mendes. Ich fanúšikovské základne explodovali, lebo v klipe hrajú zamilovanú dvojicu, vášnivo spolu tancujú a dokonca príde aj na posteľové scény. Do toho vyšli aj videá z natáčania, z ktorých sú fanúšikovia ešte viac hotoví a Camila aj Shawn promujú klip aj na svojich sociálnych sieťach, konkrétne pridávaním spoločných fotiek, ktoré už len zarámovať a postaviť k posteli.

Takže takto si svojich naivných fanúšikov predpripravili a teraz (aké nečakané) sa tvária, že tvoria pár aj mimo kamier. V stredu ich „úplnou náhodou“ nafotili, ako odchádzajú ruka v ruke zo žúrky a mieria k Shawnovi domov. Včera zas ich spoločný kamoš zverejnil video z osláv Dňa nezávislosti, na ktorom sa k sebe túlia pri bazéne. Všetko je to samozrejme veľmi nenápadné a ani o tom nevedia, že boli „pristihnutí“. Podľa Blind Gossip sa takto len snažia rozšíriť svoje fanúšikovské základne a myslia si, že sme všetci tak naivní, aby sme im to zožrali. Škoda, bol by z nich veľmi pekný pár, je smutné, že to musia hrať, len aby nahrabali followerov a Shawn nás neprestal presviedčať o tom, že nie je teplý.

 

 

„Nie, vôbec nevieme, že nás fotia“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk