Miley Cyrus s mamou v novom explicitnom videoklipe

pridal NoName 5.7.2019 o 20:41


Kto by to bol povedal, znovu šokuje.

V krátkosti o pocitoch… Na YouTube sa objavilo oficiálne video k jej piesni z nového albumu. Po vzhliadnutí som mala pocit, že zodvihnem plne naloženú Pragu V3S. Jednou rukou. Potom som si to pustila ešte raz, a mala som nutkavú potrebu podrobiť si menší štát a vládnuť krajine. Teraz vážne. Musím priznať, že z toho songu srší energia. Od Miley ma už nemôže nič prekvapiť, a na vzdory tomu, že má mega divný štýl prejavu, má perfektný multižánrový hlas.

Do svojho feministického videa si prizvala ženy rôznych tvarov, smerov, stavov… Ani neviem ako to mám opísať. Skrátka sa tam objavila herečka, ktorá bojuje za ženské práva, talentovaná skejterka, ktorá vyzerá ako chlap, trans model/ka, holohlavá modelka influencerka, telesne postihnutá modelka (alebo model, fakt neviem…) a dokonca 11-ročné dievčatko, taktiež bojujúce za práva. Celkom mišung. Ale odkaz je jasný. Sloboda, rôznorodosť, ženy, energia a tak ďalej. O tom by sa dalo polemizovať.

Toľko k faktom a názorom. Aby som nebola len za uchváteného fanúšika, tak sa na to treba pozrieť aj z diaľky. Wtf? Ozubený Rozkrok? Tie divné naolejované akože bradavky? Tradičné vyplazovanie jazyka? Bleah. A do tejto kakofónie zvukov a vizuálneho pekielka, si Miley prizvala aj mamu. Chválabohu, že aspoň v týchto záberoch si zanechali súdnosť.

Tak mrknite na NSFW videoklip Mother´s Daugter a dajte vedieť čo je najhoršie a čo najlepšie.

 

Ehm…

 

 

 

 

 

 

 

 

S mamou Tish odeté od hlavy po päty do Chanelu

 

Na pódiu ako starý rocker…

 

 

Zdroj: refinery29.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk