Na prechádzke s deťmi

pridal NoName 8.7.2019 o 8:07


Áno, na titulnej fotke ste správne spoznali Agelinu Jolie a jej 10 ročné dvojičky Vivienne a Knoxa (na deťoch najviac vidieť ako ten čas letí, wtf veď len nedávno ich porodila).

Angelina momentálne natáča v Novom Mexiku akčný thriller a medzitým si stíha odskočiť do LA za deťmi. Situácia s Bradom je nateraz zrejme ustálená a podľa dohody sú síce deti stále v jej starostlivosti, no Brad má právo stretávať sa s nimi pravidelne. Podľa blízkych zdrojov im dohoda zatiaľ funguje a žiadne škandály nateraz nehrozia. Vivienne (Marcheline) a Knox (Léon) sú najmladšie z ich šiestich detí a najstaršie budú zanedlho plnoleté, tak uvidíme aké zvraty ešte v tejto rodine nastanú.

 

Angelina vyzerá že konečne zje aj niečo viac ako dve mandle denne…alebo to maskujú tie široké nohavice?

 

 

 

Toto je tá americká móda…30 stupňov, trenčkot a šľapky.

 

A jedna šokantná fotka na záver…Jednak som v šoku z toho ako tie deti už dospeli, ale hlavne z toho, že Shiloh vyzerá úplne ako chlapec v puberte. Fotka je z marca tohto roku a zľava v chlapčenskom oblečení je Shiloh (aktuálne má 13 rokov), Vivienne, vedľa nej je najstarší Maddox Chivan (17 rokov), hore nasrato vyzerajúci Pax Thien (15) a Zahara Marley (14).

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk