Prci, prci, prcičky oslavujú 20 rokov

pridal NoName 9.7.2019 o 6:13


Šialená jazda série American Pie alebo po slovensky Prci, prci, prcičky začala pred dvoma dekádami.

Trošku sa mi krúti hlava z predstavy, že Kevin, Oz, Finch a Jim sa už pred dvadsiatimi rokmi snažili prísť o panenstvo. Oslavuje však ten úplne prvý film, ktorý odštartoval poriadnu sériu komédií. Ako to však už býva, čím viac filmov pribúdalo, tým menej ľudí to bavilo. Takže si hlavne pripomeňme jednotku, pretože viete…jednotka je proste jednotka.

Scéna, v ktorej si to Jim nacvičoval s horúcim koláčom, kým ho neprichytil pri čine vlastný otec, je dnes už legendou, ktorú si snáď pamätá každý. Je to ako najznámejšia veta o bomboniére z Forresta Gumpa či ako šokujúce odhalenie zo série Star Wars. Na takéto čosi sa jednoducho nezabúda. Jason Biggs, dnes 41-ročný herec, známejšiu rolu ako je Jim Levenstein už nedostal. Trochu ste ho mohli vidieť v oceňovanom seriáli Orange Is the New Black. Jeho hviezda naplno svietila na prelome tisícročia. Dnes to tak už nie je. Napríklad jeden z jeho posledných filmov Who We Are Now zarobil slabých 19 tisíc dolárov. Pričom prvý diel American Pie zarobil 100 miliónov a to sa písal rok 1999. Dnes je z neho hlavne vzorný manžel a otec dvoch synov – Sida a Lazla.

Chris Klein alebo skrátka Oz bol ten milý športovec, ktorý sa snažil získať Menu Suvari infiltrovaním sa do speváckeho zboru. Veľmi chytré. Našťastie Oz bol talent od prírody, takže nakoniec získal nielen srdce svojej vyvolenej, ale aj trofej v speváckej súťaži. Happy ending. Menu Suvari si stále pletiem s Heather Graham. Mena je tá, čo hrala v Americkej kráse. A Heather napríklad hrala vo Štvorici po opici. Kdesi medzi jednotkou a dvojkou American Pie si Chris a Heather zahrali v bláznivej komédii plnej telenovelovských zvratov Povedz, že to tak nie je. Prosím, povedzte aspoň niekto, že ste túto šialenosť tiež videli. Dnes má Chris 40, je takmer štyri roky ženatý a má dve deti. Za zmienku stojí, že Chris bol kedysi zasnúbený s Katie Holmes.

Thomas Ian Nicholas alebo teda Kevin bol ten šťastlivec, ktorý získal vzácnu knihu plnú rád ako urobiť tou najšťastnejšou svoje dievča. Takže tým šťastlivcom bola vlastne Tara Reid. Nech už Tara dnes vyzerá akokoľvek desivo, v čase prvého filmu bola kočka a s Thomasom tvorili pekný párik. Opäť ďalší herec, ktorého definoval hlavne tento film, ale dnes pôsobí viac za kamerou ako pred ňou. Alebo spieva s gitarou v ruke, pričom aktuálne mu beží turné v Amerike. Je celkom vtipné, že film, ktorý ho preslávil, spočiatku považoval za porno. Už 12 rokov je šťastne ženatý s-DJ-kou Colette, s ktorou má dve deti.

A dostávame sa k Finchovi aka Eddie Kaye Thomas. Stále slobodný 38-ročný herec prešiel cez mnoho filmov a seriálov. Pamätám sa, že som bola prekvapená, keď som ho videla v komédii Rande naslepo. Chris Pine tam hral jeho slepého brata a celý dej sa točil okolo neho. Finch sa mihol aj v jednej z posledných častí This is Us, kde ste ho iste nespoznali pod hustým strniskom. Ani ja som ho nezaregistrovala.

Ešte okrajovo spomenieme ženské osadenstvo. Napríklad taká nezabudnuteľná Michelle aka Alyson Hannigan. 45-ročná nestarnúca herečka známa aj ako Lilypad alebo presnejšie Lily Aldrinová Eriksen z Ako som spoznal vašu matku. Úprimne, bola som mierne sklamaná, keď som zistila, že Lily si intímne scény s Marshalom veľmi neužívala, keďže Jason Segel je tuhý fajčiar. Už 16 rokov je šťastne vydatá s dvoma deťmi, ktoré majú čudné mená – Satyana Marie a Keeva Jane.

Shannon Elizabeth aka Nadia, kvôli ktorej Jim bol ochotný urobiť čokoľvek. Okrem American Pie je taktiež známa aj vďaka Scary Movie. “Ááá, niekto ma tu vraždí!” Pamätáte? Shannon je rozvedená a dnes má 45 tak ako Alyson.

No a na záver Jennifer Coolidge alias MCBP (pamätám si iba českú verziu skratky). Tento rok oslávi 58 rokov! Od American Pie prešla dlhú trasu cez množstvo komédií. Ak ste boli fanúšikom 2 Broke Girls, tak ste len ťažko mohli prehliadnuť Sophie Kachinsky.

Posledná bodka – Steven Stifler alebo Seann William Scott, kedysi povedal, že bol extrémne hanblivý a do 30-tky nemal žiadnu priateľku. Po úspechu American Pie prišlo množstvo filmov a jeho kariéra sa naplno rozbehla. Nezvratný osud, Kámo, kde mám fáro?, Evolúcia, Nepriestrelný mních, … Dokonca nahovoril Crasha a Eddieho v Dobe ľadovej! Dnes je stále slobodný a má 42.

A poďme konečne na fotky. Nebojte sa, Tara tam nebude.

 

Jason Biggs s úsmevom

 

Chris Klein s rodinou počas tohtoročnej Veľkej noci

 

Thomas Ian Nicholas aktuálne

 

Eddie Kaye Thomas v jednej časti This is Us

 

Alyson Hannigan s rodinou

 

Nadia predtým a teraz

 

Jennifer Coolidge v klipe Ariany Grande

 

 

Zdroje: looper.com, imdb.com, whosdatedwho.com, thesun.co.uk, youtube.com, thewealthrecord.com, instagram.com, zimbio.com, twitter.com, worldemand.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk