Adrien Brody a jeho nos

pridal NoName 11.7.2019 o 6:52


Sú spolu na pláži.

Adrienov nos si nemôžete nevšimnúť, ale aj tak je to sympaťák. Ja vždy, keď ho vidím, si spomeniem na film Pianista a ako zaňho získal Oscara. Všetci mu vtedy fandili, aj tí, čo boli nominovaní v rovnakej kategórii ako on, a že tam teda mal poriadne silnú konkurenciu. Svojím víťazstvom totiž prelomil rekord, ktorý drží dodnes. Vo veku 29 rokov sa stal najmladším držiteľom ceny v kategórii herec v hlavnej úlohe. Adrien sa z toho tešil až tak, že pobozkal Halle Berry, ktorá mu sošku odovzdávala. Akože normálne na ústa, aj so záklonom, nie klasicky na líce. Ešteže to bolo v roku 2003 a nie teraz, inak by už mal po kariére. Niekedy je celkom zábavné pozerať takéto videá z odovzdávania cien, najmä, keď sú víťazmi nejakí vaši favoriti. Pre mňa je top ďakovná reč Dustina Hoffmana, keď vyhral za film Kramer vs Kramer. Na nefalšovanú radosť Bena AffleckaMatta Damona z výhry, ktorú im priniesol film The Good Will Hunting, sa tiež dobre pozerá. S tým by ale určite nesúhlasila moja mama, ktorá týchto dvoch bytostne neznáša. A rovnako by nesúhlasila ani s mojimi pochvalnými slovami na adresu Adriena, ktorý je pre ňu síce dobrý herec, ale nosatý a neduživý. Čo na to povedať, každá máme iný vkus. Ona ho vníma takto, ja si myslím, že má charizmu.

Ako druhá vec mi k Adrienovi napadne fakt, že kedysi tvoril pár (dokonca boli aj zasnúbení) s Elsou Pataky, ktorá je dnes vydatá za Chrisa Hemswortha. Taká otázka do plénu: Napadne tu aj niekomu inému pri Elsinom priezvisku Helga Pataki z toho kresleného seriálu Hey Arnold? Pretože akokoľvek sa Helgu snažím prebiť, asi navždy zostane mojou asociáciou s touto španielskou herečkou. Mimochodom, ktovie, či by mala tri deti aj s Adrienom, ak by zostali spolu. Teraz teda myslím Elsu, nie Helgu, samozrejme. Mne sa k sebe tí dvaja vizuálne hodili, ale tak čo už, nie vždy to vyjde. Inak to, kto chodí s Adrienom teraz, je trochu nejasné. Naposledy ho médiá spájali s Larou Lieto, s ktorou sa vraj zoznámili na filmovom festivale v Cannes v roku 2013. Týchto dvoch už ale spolu dlho nebolo vidieť, takže môžeme len hádať, či sa rozišli, alebo si iba vedia poriadne strážiť súkromie.

No a do tretice pri pohľade na Adriena rozmýšľam, že podobné plavky má tuším aj môj otec (mama by mala dúfať, že to je jeho jediná podobnosť s Adrienom, inak by to bola dosť irónia). A okrem toho sa tiež snažím spomenúť, v akom filme som ho, dokelu, videla naposledy. Zdá sa mi, že ich točí nejako málo. Možno sa mi to len zdá, mám ho rada, tak by som sa naňho aj chcela pozerať viac… Každopádne, po Pianistovi si spomínam na The Village, po slovensky Osadu, na King Konga a potom ešte produkciu Wesa Andersona. To sú také tie esteticky príjemné filmy, v ktorých sa dokola točia Owen Wilson, Anjelica Huston, Bill Murray, či Edward Norton. Adrien si zahral v dvoch filmoch od Wesa, v Darjeeling Limited a v The Grand Budapest Hotel. No, vlastne v troch, ak rátate aj Fantastic Mr. Fox, ale ten bol animovaný, takže použiť slovo „zahral“ sa tu veľmi nedá. Zahral si tam akurát Adrienov hlas, nič iné sme z neho nevideli, a práve o to, vidieť ho, mi ide. Fanúšikovia britského seriálu Peaky Blinders mohli Adriena vidieť v štvrtej sérii, ale ja sa k nim neradím, aspoň zatiaľ nie. Ale možno to budem musieť zmeniť, pretože sa mi fakt zdá, že Adrien v posledných rokoch od filmovania trochu upustil. Aj on sám potvrdil, že si dal od hrania malú pauzu a sústredil sa skôr na prácu producenta.

Asi aj kvôli tejto pauze si mohol dovoliť oddych s kamarátmi na Ibize, kde neunikol ani pozornosti nudistu, ktorý pádloval okolo neho. Ale čoskoro už Adrienova pauza bude končiť, budúci rok sa má objaviť v novom filme práve od Wesa Andersona s názvom The French Dispatch. Dej sa má zamerať na amerických novinárov vo fiktívnom mestečku v povojnovom Francúzsku. Mám radosť, lebo Wesova tvorba sa mi veľmi páči, film si teda určite pôjdem pozrieť. Okrem Adriena tam uvidíme Kate Winslet, Saoirse Ronan, Elizabeth Moss, a úlohy dostali aj Timothée Chalamet a Lea Seydoux. Ale myslím, že je jasné, koho účasť ma potešila najviac.

 

Adrien a Elsa za starých čias

 

Mocneobočnatá (ani Cara Delevingne by jej nestíhala) Helga zo seriálu Hey Arnold. Arnolda vkuse šikanovala, lebo sa jej páčil a nevedela, čo s tým.

 

Radosť z víťazstva

 

Nudista pripádloval bližšie, aby sa presvedčil, či ide ozaj o toho slávneho herca

 

Adrien sa mu milostivo natočil z profilu, aby jeho totožnosť bola jasná

 

Na adresu Adriena som už počula, že vyzerá ako tmavovlasý Pľuščenko, aj ako náš slovenský Dano Krajcer. A viete čo, aj to tam vidím.

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, imdb.com, justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk