Hayden a príbeh domáceho násilia

pridal NoName 13.7.2019 o 11:49


Tak sa zdá, že po Klitschkovi si Hayden narazila pekného hajzla.

Pred takmer rokom sme písali o Hayden ako s mierne pomäteným výrazom na tvári vychádza bosá z reštaurácie s novým priateľom. Krátko po ukončení deväťročného vzťahu s Wladimirom Klitschkom, sa dala dokopy s istým Brianom Hickersonom. Doteraz nie je presne známe čím si tento chlap zarába na živobytie. Niektoré zdroje uvádzajú, že pracoval ako realitný maklér a po presťahovaní sa do Los Angeles skúša šťastie ako herec.

Zlom nastal 2. mája, keď potom ako párik popíjal v Hollywoode sa vrátili domov k Hayden. V skorých ranných hodinách do jej domu bola privolaná polícia, ktorá následne Briana zatkla. Na druhý deň po zaplatení kaucie 50 tisíc dolárov bol prepustený.

23. mája bolo oficiálne vznesené obvinenie proti Brainovi z domáceho násilia, pričom sudca z časti opísal čo sa dialo v tú osudnú noc: “V ten večer sa to stalo dvakrát. Nestačilo mu, že jej spôsobil krvácanie z nosa potom ako ju udrel otvorenou dlaňou… išiel za ňou do spálne a bol opäť agresívny, čím jej spôsobil niekoľko opuchlín a podliatín na tvári a na krku.” Brian samozrejme tvrdí, že je nevinný. Dostal zákaz priblíženia na 100 yardov k Hayden.

K celému incidentu sa vyjadrila už aj rodina Hayden Panettiere: “Dúfame, že sudca rozhodne správne. Je to dôležitá správa z hľadiska domáceho násilia pre všetky ženy.”

Brianovi hrozia štyri roky v base.

 

August 2018 – prvé predstavenie nového frajera Ignácovi

 

Mierne znepokojivý úsmev

 

Dva týždne po incidente a zatknutí Briana, si takto spolu vykračovali

 

Nostalgia: Drahý už začalo pršať?

 

So 4-ročnou dcérou, o ktorú sa príliš nezaujíma. Snáď sú to iba klebety.

 

Zdroj: people.com, pagesix.com, hollywoodlife.com, eonline.com, mamamia.com.au

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk