Šokantné! Ktorá novopečená mama nevie ako sa má držať bábätko?

pridal NoName 13.7.2019 o 7:21


Nie, nie je to Britney.

Časy keď jej synovia pri útekoch pred paparazzami vypadávali z rúk sú, už našťastie za nami.  Jednak jej synovia sú už veľkí a tiež jej už tak nešibe.

Tentoraz sa vlna kritiky zniesla na vašu „obľúbenú“ ex herečku a vojvodkyňu Meghan Markle. Vlastne kritika na ňu je stále, odkedy sa vydala do kráľovskej rodiny. Nedávno porušila pravidlá na Wimbledone a túto stredu vyšla prvýkrát oficiálne na verejnosť s malým Archiem. Nášmu Ignácovi sa ako obyčajne podarili dobré zábery a tak môžeme jasne vidieť na koho sa malý podobá, teda podľa mňa na Harryho, aj svojou bledou pokožkou a riedkymi vláskami. Ale nie som odborník na deti a myslím, že podoba sa ešte bude meniť.

Meghan sa ukázala v Billingbear Polo Clube vo Wokinghame túto stredu kde bola podporiť svojho manžela na akcii King Power Royal Charity Polo Day. Meghan podľa mňa teda veľmi „royal“ nevyzerala, veď pozrite na ten vrecový outfit a rozpustené vlasy… Ale asi sa tak cíti dobre a má v paži. Čo ľudí ale najviac rozčúlilo je fakt ako držala svojho prvorodeného syna. Ozvali sa nenávistné hejty a tweety ako „jej malý ide spadnúť“, alebo „matka, ktorá ani nevie ako niesť svoje vlastné dieťa“. Na druhej strane, veľa ľudí sa jej zastalo „veď je novopečená neskúsená matka“ a „aj šľachtici sú len ľudia“…Pri nej by som o tej šľachte asi radšej pomlčala.

Vyzerá ale, že svojho synčeka ľúbi a najchutnejšia fotka je aj tak tá s Harrym. Kto vie nech dá vedieť do komentov ako sa majú správne držať deti. Ja takto nejako držím svojho psa J.

Inkriminované fotky

 

 

 

Vybuchli internety…ľudia ju hejtujú ale aj obraňujú.

 

Ňuňu fotka, rodinka pokope

 

Na záver bonusovka, zaslúžilá mama Kate, ktorá vždy drží svoje deti správne a všade chodí pekne upravená

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk