Plánuje sa ďalšie dieťa

pridal WonderWoman 14.7.2019 o 11:37


Lebo detí nie je nikdy dosť.

Tak to zrejme berú Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Nicole má momentálne 4 deti- dve adoptované z manželstva s Tomom Cruisom a dve vlastné s Keithom. Ich prvú dcéru priviedla na svet Nicole, druhú im vynosila náhradná matka.

Napriek tomu, že Nicole má 52 a Keith 51 rokov, nevzdali sa túžby po ďalšom dieťati a každým rokom táto ich túžba silnie. Už pred dvoma rokmi Nicole rozprávala o tom, ako veľmi túži znovu otehotnieť. Neprešlo ich to ani po roku a spolu s Keithom hovorili, že netúžia po ničom inom, len po treťom dieťati. No a ani teraz to nie je inak a zdá sa, že už do toho konečne idú naplno. Uvedomili si, že najrozumnejšia cesta bude adopcia, no nastáva tu jedna drobná nezrovnalosť a to pohlavie dieťaťa. Nicole by vraj chcela ďalšiu dcéru, no Keith by mal veľmi rád konečne syna. Podľa mňa by si mali adoptovať rovno dve deti – chlapčeka a dievčatko a vybavené. Peniaze na to majú, vek už veľmi nie, no som si istá, že pre tie dietky by to bolo aj tak to najlepšie, čo sa im môže stať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk