S kým bol na večeri Bradley Cooper?

pridal WonderWoman 16.7.2019 o 21:58


Už má náhradu za Irinu?

V prvom rade si ale položme otázku – čo sa to Bradleymu stalo? Prečo vyzerá ako pedofil z Texasu? Čo tie otrasné úchylácke fúzky a cestička v strede hlavy? Pripravuje sa na nejakú novú filmovú úlohu? Alebo je to jeho nový imidž po rozchode s Irinou? Ako si to mám celé vysvetliť?

Aby som ale zodpovedala pôvodnú otázku, Bradley bol včera na večeri s Annou Wintour. Tú hádam nemusím nikomu predstavovať, vyzdvihla by som akurát jej vek – má 69 a v novembri oslávi sedemdesiatku. A prečo dávam do pozornosti jej vek? Lebo akokoľvek bizarne to znie, podľa môjho skromného názoru je kľudne možné, že pre Bradleyho nie je len staršia priateľka. Keďže sa veľa šušká o jeho Oidipovskom komplexe, je kľudne možné, že ho žena vo veku jeho milovanej mamičky priťahuje. Niekto by mu ale mal povedať, že takto oblečený kráľovnú módy a štýlu nezbalí. Čudujem sa, že s ním vôbec takto vošla do reštaurácie. Tričko s dlhým rukávom a na tom tričko s krátkym? Fakt sa čudujem, že si nezavolala taxík keď ho tak zbadala a neodišla domov.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk