Sofia Vergara dovolenkuje

pridal NoName 18.7.2019 o 21:12


Aj oslavuje…

Ja milujem túto ženu. Je energická, krásna, vtipná a má perfektnú postavu. Hoci som s ňou nevidela žiadny normálny film, mám ju napozeranú zo show Ellen DeGeneres. Je medzi nimi chémia a vedia si zo seba perfektne vystreliť. Aby som sa ale dostala k meritu veci, Sofia sa tento týždeň vybrala s manželom dovolenkovať na Capri. Nebola to ale obyčajná dovolenka. Spojili ju s oslavou jej narodenín. A teraz sa podržte. Táto žena má 47 rokov. Neuveriteľný sexepíl, a keď sa usmeje tak sa musím aj ja. Je skrátka nákazlivá.

Joe Manganiello ju vzal na romantický výlet na mori a večer jej usporiadal mini narodeninovú oslavu. Mimochodom títo dvaja sú celkovo veľmi sympatický párik. Manželia sú od roku 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

Krásny párik

 

Sofia Vergara a Ellen DeGeneres v reklame na riasenku pre nemecký trh. Samozrejme, že len zo srandy. Ale ak som nevidela to video 10 krát tak ani raz. DAS BOMBSHELL!

 

A v tomto videu si pchajú do obrovských bombarďákov lopty

 

Zdroje: dailymail.co.uk, youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk