Ed Sheeran sa oženil

pridal NoName 18.7.2019 o 19:15


Priznal to vo svojej novej piesni.

O svadbe Eda Sheerana s jeho priateľkou Cherry Seaborn sa špekulovalo už dlhšie. Vo februári tohto roku sa začalo šuškať, že Ed a Cherry sa zobrali niekoľko dní pred Vianocami 2018. Svadba to mala byť malá a tajná, pozvaných bolo len niekoľko najbližších priateľov, rodina a kňaz.

Mladomanželia Sheeranovci držali až doteraz bobríka mlčanlivosti. Pred pár dňami sa konečne priznali, že sú už svoji. Svadbu potvrdil samotný Ed, urobil to celkom netradične. V jeho novej piesni Remember the Name zaznie aj tento verš:

My wife wears red but looks better without lipstic. / Moja žena nosí červenú, ale lepšie vyzerá bez rúžu.

A bolo to tam. Fanúšikovia mali svoje metaforické potvrdenie, ale potrebovali aj to skutočné. A to im Ed doprial v interview s redaktorom Charlamagne Tha God (áno, tak si ten človek hovorí). Charlamange sa rozprával s Edom o novom albume, preberali pieseň za piesňou, až došli k inkriminovanej skladbe, ktorú Ed naspieval s Eminemom a 50 centom. Ed sa priznal, že keď písal text, ešte neboli s Cherry manželia. Dúfal však, že keď pieseň oficiálne vyjde, budú už zosobášení. A to sa aj podarilo.

Ed a Cherry sa poznajú od detstva, chodiť však spolu začali až v roku 2015, keď ju Ed pozval na koncert Taylor Swift. V januári 2018 sa zasnúbili a v decembri sa zosobášili. Svadbu vystrojili u nich doma v Suffolku, pozvánku dostalo len 40 ľudí. Mladá pani Sheeranová vypražila rezne, upiekla tortu a urobila zemiakový šalát, Ed hral na gitaru a všetci spievali, až kým im neodišli hlasy. Tak nejako si tú ich svadbu predstavujem ja, ale pravdepodobne to bolo ešte o kúsok romantickejšie. Som zvedavá, či aj Sheeranovci podľahnú momentálnej móde a zopakujú si svadbu. Podľa denníka Sun údajne plánujú väčšiu párty pre kamarátov počas tohto leta.

Dúfam, že budú šťastní, aj keď sa obávam, že to nebudú mať vôbec jednoduché. A takisto dúfam, že sa bude nový Edov album dobre predávať. PR mu urobili celkom slušné.

 

Touto fotografiou oznámili svoje zásnuby. Myslíte si, že by s ním chodila aj keby nebol úspešný? Alebo by ho nemilosrdne strčila do friend zóny?

 

 

 

Pieseň, v ktorej sa „prekecol“, že sú už svoji.

 

Interview s Charlamagne Tha God o novom albume. Priznanie nájdete v čase 20:00.

 

Zdroje: edition.cnn.com, people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk