Ktorý pár sa objavil prvýkrát oficiálne na verejnosti?

pridal NoName 24.7.2019 o 17:19


Ak ste tipovali nejaký novovzniknutý PR vzťah, tipovali ste zle.

Každý správny pikoškár spozná na titulnej fotke vyškerenú Britney, ktorá po údajných psychických problémoch vyzerá byť zas v pohode.

Veľa z vás spoznáva aj jej frajera, fitnes modela Sama Asghariho. Vedeli ste že chalanko má len 25 rokov? Ja teda nie, tipla by som mu viacej. Proti 37 ročnej Britney je to teda regulérny zajac. No ale čo, keď sa ľúbia. Snáď sa čoskoro nedopočujeme správy ako prekotil nejakú modelku a Britney zas zavrú do blázinca. Tá žena zatiaľ nemala veľmi šťastie na vzťahy…ani na vizážistu.

Inak podľa postov na Instagrame sú spolu už skoro tri roky, no v pondelok večer sa spolu po prvýkrát objavili v LA na premiére filmu Once Upon a Time in Hollywood. Kto ešte nevie, film režíruje Quentin Tarantino a bude plný áčkových hercov. Film zachytáva dôležité momenty zo „zlatej éry Hollywoodu“. Kinopremiéra je naplánovaná na august a ja si ho určite pôjdem pozrieť.

Na premiére sa okrem Britney objavili aj všetci herci z filmu, Margot Robbie (mimochodom hrá zavraždenú tehotnú herečku Sharon Tate) fakt žiarila a aj ďalších hercov si môžete prezrieť v galérii.

Hrdličky prvýkrát oficiálne na verejnosti

Vyzerajú šťastne, snáď im to vydrží

 

Britney je svojím prirodzeným úsmevom známa už roky

 

Herec Andy Serkis vo vkusnej košieľke

 

Nick Cave vyzerá že má v paži

 

Margot Robbie vyzerá krásne a pri tomto type šiat ani nevadí že je plochá ako doska

 

Vo filme hrajú aj Brad Pitt a Leonardo DiCaprio

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk