Koho chudučký pásik?

pridal NoName 26.7.2019 o 16:16


Už dlho sme tu nemali nič o podvyživených modelkách.

Ak teda nerátame upratovačku Naomi a jej cestovné návyky.

Na obrázku je pás Belly Hadid a pokochať na ňom sa môžete v galérii. Podľa mňa je už troška príliš vychudnutá, ako by povedala moja stará mama „dajú sa jej rebrá spočítať“. Bella by teda mala ísť na ozdravný pobyt k starej mame, aby nabrala 3 kilá za víkend. Keď sme už pri tom víkende,  každého asi zaujíma či Bella ešte randí s Mr. Ananásom.

Podľa celebritých zdrojov sú stále spolu a teda Bella a Abel (jeho skutočné meno je Abel Tesfaye, a teda neviem čo je horšie) to spolu ťahajú už 4 roky. Na mladú hollywoodsku krv je to nezvyčajne veľa a podľa ich priateľov „sa poučili z omylov minulosti a vždy nájdu cestu ako sa udobriť“. Avšak podľa rodiny sa neustále hádajú a naposledy ich videli spolu na verejnosti v júni. Bella v poslednom čase trávi viac času s rodinou a priateľmi. Tak uvidíme, čas ukáže ako to s našimi hrdličkami bude ďalej.

 

Bella sa vybrala  v tomto slušivom outfite ktorý by jej závidela každá anorektička, na prechádzku po New Yorku.

 

S Ignácom za pätami

 

Na instagram postla takúto foto chutných tenisiek

 

Bella so sestrou Gigi a kamoškami v Disneylande

 

Bella s otcom. Starý pán Hadid vyzerá že botoxom tiež nepohrdne

 

A to najlepšie na záver, Bella s Abelom ktorý tu vyzerá ako chujko, no ale slúži mu ku cti že zhodil ananás z hlavy a robí fajn hudbu…občas. Baby, otázka na vás – dali by ste si k takýmto šatám tieto boty a kostolnú kabelku?

 

Zdroje: Instagram.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk