Novomanželia na večeri

pridal NoName 26.7.2019 o 7:48


Katharine McPhee a Davidovi Fosterovi sa nechcelo variť.

Pôvodne som chcela napísať „mladomanželia“, ale k 69-ročnému Davidovi sa mi tá prvá časť slova proste nehodí. Katharine má pritom 35 (a vy máte aký vzťah so svojím otcom?). Inak toto nie je prvý raz, čo je Katharine so starším chlapom, ako 24-ročná sa v roku 2008 vydala za vtedy 43-ročného Nicka Cokasa. Po ôsmich spoločných rokoch to spolu zabalili a Katharine to chvíľu skúsila so svojím rovesníkom, hercom Elyesom Gabelom. Spoznali sa pri nakrúcaní seriálu Scorpion, ktorý ste svojho času mohli zachytiť aj na slovenských televíznych staniciach. Nebolo to nič úžasné, ale na večer k žehleniu stačilo. Tvár Katharine poznám len odtiaľ, ale pomerne úspešná bola v speváckej súťaži American Idol, kde v roku 2005 skončila druhá. K účasti v show ju presvedčil práve jej vtedajší priateľ Nick Cokas, ktorý sa možno dopracoval aj do dojímavej dokrútky, ktorú pustili tesne pred jej prvým vystúpením, a v ktorej rozprával, ako v ňu vždy veril. Píšem možno, lebo som to nevidela. Na takéto súťaže nemám psychiku, hlavne keď tam idú ľudia bez štipky sebareflexie (a kamarátov, ktorí by im to vyhovorili). Zaujímavé ale je, že práve v tejto súťaži sa Katharine prvýkrát stretla s dnes už manželom Davidom. Ten tam bol pozvaný ako hosťujúci porotca, nakoľko je sám hudobníkom aj hudobným producentom. Ešte zaujímavejší je fakt, že David bol dokonca pozvaný na svadbu Katharine a Nicka, a aj v rámci tej svadby sprevádzal Katharine na klavíri, keď venovala manželovi pesničku Unforgettable.

Tu treba povedať, že David má so svadbami skúsenosti, manželstvo s Katharine je už jeho piatym v poradí. V minulosti bol ženatý napríklad s Lindou Thompson, a na pár rokov sa teda stal nevlastným otcom Lindiných synov s Bruceom Jennerom (Dnes s Caitlyn. Kajúcne sa ospravedlňujem, nie som si úplne istá, ako je to korektné, tak uvádzam súčasnú aj minulú identitu rodiča tých detí. Veď vtedy to bol ešte Bruce). Rolu nevlastného rodiča si potom zopakoval aj pri štvrtej žene, Yolande Hadid. Ak podľa mena tipujete, že bol nevlastným otcom Gigi, Belly a ich brata Anwara, hádate správne. Okrem vyženených detí má ale David aj vlastné. S prvou manželkou stihol jednu dcéru, s druhou ďalšie tri a ešte pred prvou svadbou mal ako 20-ročný dcéru, ktorú si hneď po narodení adoptovali iní, ale dnes je s Davidom v kontakte. A áno, takmer všetky jeho biologické deti sú od Katharine staršie, jedinou výnimkou je len posledná dcéra. Tá je od nej o závratné dva roky mladšia. Deti aj nová mamička sa zatiaľ tvária, že je celá tá situácia s ich vekom strašne zábavná. Ale uvidíme, či im to bude vtipné aj o pár rokov, keď si budú čítať Davidov závet, alebo či vtedy vyplávajú na povrch nejaké dnes utajované problémy a skutočné názory. Či také niečo sa stáva len v telenovelách? Už je to dlho, čo naposledy dávali v telke Skrytú vášeň, tak som vypadla z obrazu.

S párikom, ktorý sa určite bezhranične miluje (a ak ich láske neveríte, ste závistlivý a nežičlivý zákerák), sa rozlúčme vtipom. Tento zaznel už na Golden Globes v roku 2011 . Ricky Gervais vtedy hovoril o 24-ročnej Crystal Harris, ktorá sa zasnúbila s 84-ročným Hugh Hefnerom. Podľa Rickyho na otázku, prečo si ho berie za muža, Crystal povedala nasledovné:

Klamal o svojom veku. Tvrdil mi, že nemá 84, ale 94. No taaak (veľavýznamné klopkanie po hodinkách. Ak náhodou niekto nerozumie, má to posúriť čas, aby plynul rýchlejšie a Hugh sa čo najskôr pobral za svojím Stvoriteľom, od ktorého je mladší len o pár rokov).

Ty máš svoje hodinky nastavené ako, Katharine? Treba prestaviť, či už tikajú? Len aby to neboli tie biologické. Viem, že v Hollywoode dnes rodia ženy aj v 50-ke a George Clooney sa stal otcom takisto až po prekročení toho veku, ale zase odtiaľ potiaľ.

 

Viem, že starší muži bývajú často dosť šarmantní a atraktívni, ale tento vekový rozdiel je nad rámec môjho chápania. To už nové manželstvo Heidi Klum je pre mňa prijateľnejšie.

 

Zabudnite na Katharine McPhee. Oficiálne sa už volá Katharine Foster.

 

Svoji sú od júna

 

Svadba s Nickom Cokasom v roku 2008

 

S Davidom v časoch American Idol. Vtedy mal len slabých 55, ale aj tak sa mi nezdá, že by bol extra krásavec.

 

S Elyesom Gabelom sa v roku 2016 po takmer dvoch spoločných rokoch rozišli. Tu máte ich fotky, ak by ste si náhodou chceli zaspomínať na seriál Scorpion.

 

 

Davidove dcéry (tie dve vpravo) a ich nová máti.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, buzzfeed.com, eonline.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk