Kedy bude svadba?

pridal WonderWoman 1.6.2019 o 20:48


Tá druhá, oficiálna.

Justin Bieber a Hailey Baldwin sa vzali ešte v októbri minulého roku. Spravili to na radnici v New Yorku, len tak, sami dvaja vo všetkej skromnosti. Chystajú však aj druhú svadbu, na ktorú už pozvú celú svoju rodinu a priateľov a bude to normálny cirkevný obrad. Pôvodne to malo byť ešte v marci, ale máme tu jún a svadbu v nedohľadne.

Justin na tom totiž už pár mesiacov nie je psychicky úplne najlepšie. Vôbec sa tým netají a zo všetkých síl sa snaží dať znovu do poriadku. Hailey ako správna manželka stojí verne po jeho boku a podporuje ho, ako sa len dá. Aj preto sa podľa magazínu People rozhodli maximálne sústrediť na jeho psychické zdravie a svadbu budú riešiť až vtedy, keď na to budú úplne pripravení. Ak mám byť úprimná, nevidím dôvod, aby podstupovali túto veľkú ceremóniu. Manželia už sú, správajú sa podľa toho, tak na čo chystať obriu hostinu pre druhých? Ich najbližší sa predsa určite tešia s nimi, že sú svoji a nepotrebujú kvôli tomu všetok ten stres spojený s organizáciou veľkej svadby. Či?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk