Ellen opäť prehovorila o zneužívaní

pridal WonderWoman 3.6.2019 o 20:14


Chce tým pomôcť ostatným.

O tom, že Ellen DeGeneres bola sexuálne zneužívaná, už vieme. Vieme aj to, že tým hovadom bol jej nevlastný otec, ktorý zneužil fakt, že jej mama prekonala rakovinu prsníka. Keď mala Ellen 15-16 rokov, povedal jej, že mame nahmatal hrčku na pravom prsníku a aby ju zbytočne nevyplašil, chcel by to porovnať a chytiť prsia Ellen.

Je mi zle len keď o tom píšem, takže si ani len nedokážem predstaviť, ako sa vtedy cítila Ellen. Pre magazín People minulý týždeň povedala, že sa hnevá sama na seba, lebo bola v tom veku príliš slabá. Je to príšerný príbeh a jediný dôvod, prečo zachádza do detailov je ten, že nechce, aby to niekedy ostatné dievčatá niekomu dovolili. „My ženy sa necítime byť hodné, alebo sa bojíme prehovoriť a povedať nie. Myslím si, že to je ten jediný dôvod, prečo je dôležité o tom hovoriť, lebo je toľko mladých dievčat a nezáleží na tom, koľko máte rokov. Keď vidím ľudí o tom hovoriť, obzvlášť teraz, veľmi ma hnevá, koľkým obetiam sa neverí, lebo nedáme veci do poriadku. Skrátka je čas, aby sme prehovorili. Je čas, aby sme mali tú moc.“

 

Ellen s mamou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk