Nový párik?

pridal WonderWoman 5.6.2019 o 20:23


Či ako?

Spoznávate pána na titulke? V prípade, že nie, nevadí, pripomeniem vám ho. Je to škótsky herec Richard Madden, ktorý si zahral Robba Starka v Game Of Thrones a najnovšie ho môžeme vidieť vo filme Rocketman. Tam hrá teplého Eltonovho manažéra a nevyhol sa ani homosexuálnym scénam.

No a šepká sa, že Richard má možno aj v reálnom živote radšej pánov ako dámy. Dôvodom je jeho stretávanie sa s Brandonom Flynnom – bývalým frajerom speváka Sama Smitha. Na stretnutiach by nebolo nič čudné, keby si tí dvaja nevykračovali bok po boku a asi aj ruka v ruke po ulici. Samozrejme, že médiá sa ho spýtali, či sú s Brandonom viac než len kamoši a jeho odpoveď znela, že svoj osobný život si necháva pre seba a že nikdy nerozpráva o svojich vzťahoch. Takže v preklade – áno, trtkáme. Ja mám však také podozrenie, či to celé nebude len PR na prilákanie divákov do kín na Rocketmana. Nedávno totiž Richard randil s 21 ročnou anglickou herečkou Ellie Bamber a predtým bol 4 roky vo vzťahu s herečkou Jennou Coleman. Čo myslíte, ako je to celé v skutočnosti?

 

 

Robb Stark

S Taronom Egertonom v Rocket Man-ovi

Brandon Flynn

Brandon so Samom Smithom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk