Jay Z bol oficiálne prehlásený za miliardára

pridal NoName 7.6.2019 o 15:40


A konečne si môže vyložiť nohy.

Jay Z bol za posledné roky veľmi snaživý a svojim tvrdým pracovným nasadením sa dostal do zoznamu miliardárov. Aspoň podľa Forbes. Tí si ho zobrali na mušku, zmapovali jeho činnosti a usúdili, že mu pridelia titul prvého hip hopového miliardára.

Neviem či by som to brala ako vyznamenanie. Stavím sa, že existuje na svete oveľa viac podobných týpkov, tí ale nemusia ísť s kožou na trh. Ja by som si radšej zvolila ostať v anonymite. To samozrejme, ale nie je Jay-ov prípad, keďže je verejne známa osobnosť. Spolu so svojou manželkou Beyoncé vybudovali malé impérium a stavajú sa do statusu osobností, ktoré sú tzv. nedotknuteľné. Na poslednom turné sa tvárili ako bohovia a po tom, čo Beyoncé kúpila kostol už skutočne neviem, čo si mám o nich myslieť.

A čo je bežnou cestou k naplneniu snov hip hopového miliardára?

Tak napríklad:

Jeho značka oblečenia Rockawear, ktorú v roku 2007 predal za 204 miliónov dolárov.

V roku 2015 investoval do streamingovej služby Tidal 60 miliónov a zatiaľ sa mu tam v podieloch hromadí „len“ 100 miliónov.

Je spoluvlastníkom liehovaru D’Ussé, tam má uloženú stovečku. Zároveň vlastní značku luxusného šampusu v zlatých fľaškách Ace of Spades za 310 mil. (všimnite si, že už píšem milióny radšej v skratke)

Doma sa mu váľajú umelecké diela od Picassa a Basquiata za cca 70mil.

Nehnuteľnosti vlastní v celkovej hodnote 50mil.

75mil. má investovaných v spoločnosti Roc Nation, ktorá sa zaoberá novými technológiami, hudbou, módou a filantropiou.

Je spoluvlastníkom vychyteného klubu 40/40 Club na Manhattane.

Zaujíma sa o investície v športovom odvetví a v neposlednom rade sa mu peniažky lejú aj z hudobnej tvorby. Na poslednom turné s manželkou zarobili 5 mil. a ďalších 200mil dostal za spoluprácu s hudobnou spoločnosťou Live Nation Entertaiment.

A perlička – investoval do projektu služby, pomocou ktorej si môžete objednať súkromné lietadlo rýchlo a jednoducho ako taxík. Pohoda, že?

Má to celkom pestré ten Jay Z. Blue Ivy, Rumi a Syr Sir sa nemusia báť, že budú v lete brigádovať v stánku s langošmi. Ale aj takýto život má svoje temné úskalia…

Jay Z s cigárkou

 

So zlatou klobásou na krku

 

Búcha zlatý šampus

 

S Beyoncé na turné

 

 

Som za vodou!(A som fešák)

 

Zdroje: cnbc.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk