Romantická prechádzka po New Yorku

pridal NoName 7.6.2019 o 12:53


Spoznávate týchto zaľúbencov?

Ak ste tipovali Ewana McGregoraMary Elizabeth Winstead, získavate zlatého bludišťáka. Už len preto, že ja si jej meno neviem zapamätať. Ak vám to meno nič nehovorí, tak ja ju poznám z filmu Scott Pilgrim vs The World a ešte hrala aj v seriáli Fargo. Ten som nevidela, ale práve pri jeho natáčaní sa zoznámila s Ewanom a dali sa dokopy. Romantický scenár, akurát ho teda asi dvakrát neocenila Ewanova manželka.

S Eve Mavrakis bol Ewan ženatý 22 rokov, čo je dosť aj na bežné manželstvo, nieto ešte na celebritné. Ale tejto idylke je už koniec odvtedy, ako ho v roku 2017 videli premávať sa kdesi po vonku s Mary a bozkávať sa. Ewan podal žiadosť o rozvod šesť mesiacov na to a môžete hádať, aký dôvod uviedol. Jasné, boli to staré známe neprekonateľné rozdiely. Nič iné sme od celebrít ani nečakali, však?

Ewan a Eve majú inak spolu štyri dcéry a práve tá najstaršia, Clara, sa netajila tým, ako ťažko rozchod rodičov znáša. Na instagramovom konte fanúšikov seriálu Fargo sa pri fotke Mary vyjadrila, že vraj každý, kto ju považuje za krásnu a talentovanú, musí žiť v totálnej ilúzii. Podľa Clary síce môže byť Mary netalentovaná špata, ale úplne blbá asi nebude, pretože hejt pochopila a nepáčilo sa jej, že je teraz považovaná za ničiteľku rodín (trošku neskoro jej to došlo, ale proti gustu…). S Ewanom sa preto rozišla. Ich odlúčenie však netrvalo dlho a akási neznáma a mocná sila (pochopili ste?) ho k Mary opäť pritiahla, takže teraz sú zasa spolu a my si môžeme vychutnať ich fotky. Údajne sú zriedkavé, pretože na verejnosti sa spolu veľmi nevyskytujú. Mary asi pochopila, že ľudia jej budú menej nadávať do ničiteliek rodín, ak ju aj budú menej vídať.

Aby ste si nemysleli, že kritizujem len úbohú nevinnú ženu (ktorá si začala so ženatým chlapom), tak áno, viem, že Ewan nie je bez viny a že na také niečo treba dvoch. Ale keď on je môj obľúbenec. Už odkedy Anakinovi odsekol nohy a nechal ho zvíjať sa v bolestiach na rozpálenej láve. A potom keď spieval s Nicole v Moulin Rouge. V Trainspottingu bol síce trochu nechutný, ale zase ten škótsky prízvuk mi to vynahradil. A ak ste nevideli Lov Lososov v Jemene, alebo Beginners, odporúčam. No. Mary si ma do tejto miery svojimi výkonmi (a vzhľadom) zatiaľ nezískala. Sorry jako. Možno raz aj to bude.

To si ale asi nehovorí Clara. U nej je jasné, že je na strane svojej mamy a neplánuje to meniť. Na instagram dokonca pridala jej fotku z dovolenky, s tým, že 50 is the new 30, teda 50 je nových 30, na ktorých (minimálne podľa nej) Eve vyzerá. Keby som mala takú postavu v 50ke, teším sa, hlavne preto, že ju takú nemám ani teraz a to som od Eve o vyše dvadsať rokov mladšia. No nič, idem pred zrkadlo, šupnúť si tých pár affirmations od Ashley Graham a jej zázračnej matky. Ak to nezaberie, volám právnikovi, aby som už, ale úplne prepla na americký štýl života. Mimochodom, obdiv na adresu Eve a jej postavy vyjadrovali aj komentujúci a napísali niečo v zmysle, aby pred ňou Clara a jej sestry schovávali svojich frajerov. A na to Clara zareagovala slovami, že také hovädá, ktoré opúšťajú bohyňu, ktorou je jej mama, od nej drží ďaleko. Toť voľný preklad. Takže v podstate nazvala svojho otca hovädom, no.

Tu premostím a pripomeniem, že budúcu nedeľu je Deň otcov. Dúfam, že na toho svojho ste menej nasratí ako Clara. Možno je to povinná jazda mužov v strednom veku, začať si s mladšou babou (Ewan má 48 a Mary 34). Ktovie. Ja už mám len jednu otázku na záver: Dočkám sa niekedy filmu o Obi-Wanovi?

 

Bejvávalo

 

Otázka do plénu: Ženy (a gayovia), páčia sa vám na mužoch takéto nohavice? Mňa chlapi vo vyhrnutých gatiach z nejakého dôvodu strašne iritujú. Mary sa tu zalizuje, takže ona tento problém zjavne nemá.

 

S kamarátkou máme teóriu, že keď si na seba dospelá žena dá rifle na traky, je zaručene tehotná. Čo myslíte, bude tu o pár mesiacov nové McGregorča? Ewan má štyri dcéry, takže tentokrát by to mohol byť chlapec.

 

Ewanova dcéra Clara. Čosi mi napovedá, že Mary nebude jej obľúbenou nevlastnou mamičkou

 

Clara hejtuje

 

A tu zase podporuje svoju mamu. Tak ako, menili by ste za Mary?

 

Zdroje: dailymail.co.uk, instagram (mary_elizabeth_winstead,  claramcgregor)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk