Shia LaBeouf cvaknutý s brunetkou

pridal NoName 7.6.2019 o 4:10


Nie, nie je to FKA.

Zdá sa, že jeden z najbizarnejších celebritných vzťahov smeruje k nezvratnému koncu. Tajné zdroje prezradili, že Shia LaBeouf a FKA Twigs si dávajú pauzu. Predpokladám, že ich vzťahová pauzička obsahuje aj povolenie sexovať s inými ľuďmi, pretože Shia si už vybral náhradnú slečnu. Ignác ho odfotil v spoločnosti celkom sympatickej brunetky. Je to jeho sestra? Stajlistka? Teta? S tetami je to dnes moderné, to vieme zo seriálu Game of Thrones.

Ale to som odbehla. Shia sa na prvé rande skutočne vyobliekal. Bundu vytiahol z kontajnera, ale to je fajn, pretože je to veľmi ekologické a Shia tým zachraňuje planétu. Čo by som mu však neodpustila je miesto prvého rande. Záhadnú brunetku zobral na bohoslužbu Kanye Westa. Áno, svet sa definitívne zbláznil. Kanye West slúži pseudoomše každú nedeľu, ľudia tam chodia a počúvajú jeho gospelové piesne. Pán Boh nám pomáhaj!

Tajné zdroje sa nenechali zahanbiť a prezradili aj ďalšie podrobnosti. Shia a FKA majú prestávku už od mája a vraj spolu komunikujú len minimálne. FKA sa chce sústrediť na svoj nový album a nechce sa zaťažovať náročným vzťahom. Údajne to medzi nimi bolo v poslednom čase dosť „drsné“. Čudácky párik spolu randil len niekoľko mesiacov, konkrétne od septembra minulého roka. Posledne ich spolu odfotili ešte v apríli, takže kríza trvá, už celkom dlho. A vyzeralo to ako veľká láska, ja som hádala, že to spolu potiahnu aspoň do roku 2020.

32-ročný herec sa kvôli alternatívnej speváčke FKA Twigs rozviedol so svojom manželkou Miou Goth a FKA zase dala kopačky Robertovi Pattinsonovi. Nechajme sa prekvapiť, či sa páriku čudákov podarí vzťah zachrániť, alebo si povedia definitívne zbohom.

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk