Hugh Grant je starý, škaredý a tučný

pridal NoName 9.6.2019 o 11:27


Preto už nemôže hrať v romantických komédiách.

To teda netvrdím ja, Hugh to takto o sebe povedal sám. Magazín The Hollywood Reporter spraví raz za čas nezvyčajný rozhovor, kedy si pozve naraz viac hercov, posadí ich k okrúhlemu stolu a herci sa rozprávajú aj medzi sebou, aj s reportérom samotným. Hugh Grant si takto za stôl sadol tiež a spoločnosť mu robili Diego Luna, Sam Rockwell, Billy Porter, Stephan JamesRichard Madden. Hugh v rámci rozhovoru priznal, že účinkovanie v nespočetných romantických komédiách v ňom vyvolalo pocit menejcennosti. Okrem iného vraj tiež ľutuje, že sa nechal zaškatuľkovať v tomto žánri:

„Mal som urobiť zaujímavé rozhodnutia a robiť rôzne veci. Namiesto toho som sa opakoval takmer identicky asi tak 17-krát za sebou.“

Kto videl Hughove romantické komédie mu asi dá za pravdu v tom, že jeho úlohy sú si dosť podobné. Až na pár výnimiek (napríklad Bridgit Jones) proste väčšinou hral toho dobrého a vtipného, no plachého chlapca (vzhľadom na jeho vek už teraz slovo „chlapec“ používať nemôžeme, ale v  začiatkoch jeho kariéry to bolo ok), ktorý sa občas zakokce a keď niekoho miluje, tak má problém to odkomunikovať, prípadne ho niekto predbehne, ale nakoniec to preňho dobre dopadne. Originalita z týchto filmov naozaj nesrší, ale veď to nie kvôli originalite ich pozeráme, jasné?

Hugh sa vyjadril, že vraj podľa neho práca hercov je vytvoriť niečo, čo ľudí zabaví a zaujme. A je si vedomý toho, že väčšinu jeho filmov majú ľudia radi a radi ich aj pozerajú, takže v tomto zmysle si svoju úlohu splnil. Nezabudol tiež dodať, že mu tie filmy vyniesli obrovské sumy peňazí, z čoho mal samozrejme radosť, vážil si to a na tento aspekt svojej práce sa sťažovať nikdy nemohol.

Hoci si vyskúšal aj úlohy v iných typoch filmov, na romantiku tak úplne nezanevrel. V marci vyšiel pri príležitosti Red Nose Day krátky 12 minútový film, ktorý nadväzoval na 4 Svadby a jeden pohreb od Richarda Curtisa. Hugh si teda zopakoval úlohu Charlesa, ktorá ho v roku 1994 urobila slávnym a odštartovala jeho kariéru herca romantických komédií. Okrem Hugha sa do svojich pôvodných úloh vrátila väčšina originálneho obsadenia.

Uvidíme, či nostalgia inšpiruje Hugha vrátiť sa k „svojmu“ žánru, alebo nie. Richard Curtis by totiž rád rád nakrútil aj pokračovanie filmu Notting Hill (zdá sa, že doba sequelov, prequelov a remakeov dostihla aj jeho). To by ale musel presvedčiť nielen Granta, ale aj Juliu Roberts, ktorá sa od romantiky, už tiež stihla trochu odkloniť a v 51 rokoch tvrdí, že v istom bode života už romantické komédie pre ňu ako herečku prestali fungovať.

Tak sa nechajme prekvapiť, či raz uvidíme, ako si William a Anna Scott po rokoch nažívajú. Ak náhodou aj nie, vždy si môžete pozrieť ten pôvodný film. Alebo aj iný romcom. Ktorý je váš obľúbený?

 

Julia Roberts a Hugh v Notting Hill. Práve z tohto filmu pochádza tá slávna hláška Anny Scott (herečky, ktorú stvárňuje Julia), že je len dievča, ktoré stojí pred chlapcom a žiada ho, aby ju miloval. Chlapi, ak vám to nejaká niekedy povie, má to odtiaľto.

 

Renée Zellweger ako Bridget Jones a Hugh ako Daniel Cleaver. Povráva sa, že postava Daniela má k ozajstnému Hughovi omnoho bližšie ako ten hanblivý koktajúci good guy, ktorého si zahral vo väčšine romantických filmov.

 

S Andie MacDowell vo filme 4 Weddings and a Funeral. Tento film mám veľmi rada a je to asi moja obľúbená Hughova rola, ale Andie sa mi sem vôbec nehodila. Keď sa na konci filmu v búrke pýta, či prší, lebo si to vraj vôbec nevšimla, ide ma poraziť. Vy si čo myslíte?

 

Hugh s hereckými kolegami na titulke The Hollywood Reporter. Áno, ten v modrom obleku s dvojfarebnými vlasmi nie je nik iný ako Richard Madden.

 

Starý, škaredý a tučný Hugh. Má 58 rokov, keby vás to zaujímalo

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk