Už sú svoji

pridal WonderWoman 9.6.2019 o 10:00


Chris Pratt sa oženil.

Tak toto bolo rýchle. Len pred rokom spolu začali čerstvo rozvedený Chris Pratt a Katherine Schwarzenegger randiť. O mesiac už ju predstavil svojmu synovi Jackovi, takže bolo jasné, že to nie je len nejaká posteľová známosť. Po piatich mesiacoch už Chris avizoval, že chce Katherine požiadať o ruku a v januári to aj naozaj spravil, a ona povedala áno.  No a včera si to áno povedali vzájomne a stali sa z nich manželia.

Svadba sa konala na ranči San Ysidro v Montecite. Katherine priviedol k oltáru ako inak jej otec Arnold a medzi hosťami nechýbala jej mama Maria Shriver, súrodenci Patrick, Christina a Christopher a pozvanie prijala aj Chrisova bývalá žena  Anna Faris. Tá sa síce neobliekla úplne vhodne, ale možno to len skresľujú tie otrasné nekvalitné fotky, ktoré nám Ignác zaslal. Zase raz začal piť už o jedenástej doobeda, tak to tak aj vyzerá. Budeme musieť našu redakciu doplniť nielen o nové skvelé autorky, ale aj o schopného a hlavne abstinujúceho fotografa. Ak by ste o nejakom vedeli, určite nám dajte echo.

 

Anna v (dúfam, že nie) šatách s leopardím vzorom a malý Jack







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk