Ako vyzerá malý Žalm?

pridal WonderWoman 10.6.2019 o 20:36


Kim ho ukázala svetu.

Konečne je to tu. Bezsenné noci sa skončili, a my môžeme opäť v kľude spávať. Nielen my, ale aj celý svet, ktorý napäto očakával, kedy Kim zverejní fotku ich najnovšieho prírastku. Ďalšie dieťa, ktoré keď vyrastie, bude potrebovať psychológa (a nielen kvôli svojmu drblému menu) im s Karolom vynosila náhradná matka a na svet prišiel presne pred mesiacom. Chlapček dostal meno Žalm, lebo jeho otec je hlboko veriaci človek, ktorý Božie slovo sám hlása vo svojom vlastnom kostole. Keď tak nad tým rozmýšľam, Žalm bude asi potrebovať už detského psychológa…

Každopádne, zatiaľ je maličký v pohode, zrejme preto, že ešte netuší, do akej rodiny sa to narodil. Ešte nevie ani to, že jeho matka dnešným dňom započala zverejňovanie jeho súkromného života na Internete a zavesila fotku, na ktorej sladko spí, na svoj instagram. Ale nemusí sa báť, aj jeho traja súrodenci majú rovnaký osud a už od útleho veku si môže ktokoľvek na svete stiahnuť ich fotku, zverejniť ju kde sa mu len zapáči, alebo si robiť srandu z jeho rodičov, ako to máme vo zvyku aj my. Lebo v internetovom svete je dovolené všetko.

 

 

Deti od najnovšieho po najstaršie: Žalm

Chicago

Svätý

North







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk