Bude to znieť šialene, ale Keanu bol nebezpečne rýchly

pridal NoName 10.6.2019 o 14:09


pred štvrťstoročím – presne 10.6.1994!

Tak sa zdá, že hneď ako prekročíte prah 30tky, začnú vám to pripomínať na každom rohu. Beverly Hills sa opäť natáča v takmer kompletnej “starej” zostave, Spice Girls opäť koncertujú (teda vlastne “koncertujú”) a policajt Jack zachraňoval Annie aka Sandru Bullock pred 25 rokmi. Ten čas ale letí čo?

Keanu Reeves mal v čase premiéry 30 a rovnako aj Sandra. Nad tým sa zrejme nikto vtedy nezastavoval, keďže film znamenal prelom pre oboch. Sladký nevinný Keanu tu je ešte pred Neom a celým Matrixom, predtým ako naháňal démonov ako Constantine a predtým ako prišiel ako posol mimozemšťanov vyhubiť ľudstvo v Deň, keď sa zastavila zem.

Sandru Bullock po tomto filme taktiež čakala sľubná kariéra. Od romantických slaďákov ako Kým si spal či Magická posadnutosť cez komédie Miss špeciálny agent, Návrh, či Drsňačky, až po dramatické filmy ako Zrodenie šampióna, či Gravitáciu. Sandrine herectvo to je naozaj iný level. Veď spomeňme si napríklad ako v jednom roku sa jej podarilo získať Oscara a aj Zlatú malinu. Šikovnica jedna!

A nesmieme zabudnúť na film, ktorý ich na plátne opäť spojil. Dom pri jazere je krásny film a naozaj dlho som dúfala, že títo dvaja skončia napokon aj v reále spolu. Život vie byť ale niekedy pekná sviňa a na filmového Jacka čakal naozaj drsný osud, o ktorom veľmi nerád herec hovorí s novinármi. A kto by sa mu aj čudoval, nie? Keď si k tomu všetkému spomeniem na časy, kedy ho nespoznávala ani ochranka na oslave usporiadanej na jeho počesť, tak to už je iná káva.

Sandra na tom osobne bola síce lepšie, ale prechádzka ružovou záhradou to zrejme taktiež nebola. Dnes je to už lepšie s oboma. Tento rok ich čaká okrúhla 55 a Keanu opäť žne úspechy ako nájomný vrah John Wick už v treťom pokračovaní, zatiaľ čo Sandra si napríklad popri komédiách minulý rok stihla odskočiť do výborného hororu Bird Box.

Tak si teda nostalgicky zaspomínajte na mladého Jacka a Annie ako sa snažia zastaviť autobus aj s cestujúcimi a bombou vo vnútri. A skončilo to happy endom. Len škoda, že to pokazili dvojkou. Keanu vedel, prečo odmietnuť 12 miliónový honorár a neísť do pokračovania!

 

UPDATE!! Ak vás zaujímajú hry, tak včera (09.06.2019) nás prekvapil Keanu Reeves na hernej konferencii E3 v Los Angels, keď sa predstavila hra Cyberpunk 2077 od CD Projektu s príbehovo ladeným trailerom a aj s Keanu Reevesom! Hra vyjde 16. apríla 2020. Viac o konferencii nájdete TU a o hre nájdete TU!

 

 

Nebezpečná rychlost / Speed (1994)

 

 

 

 

 

 

 

Zdroje: televizier.nl, slashfilm.com, twitter.com, news.com.au, reddit.com, lipstickalley.com, sk.pinterest.com, kinema.sk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk