Jennifer Garner v kostole

pridal NoName 11.6.2019 o 6:47


Ozbrojila sa svetelným mečom.

Jennifer Garner dobre vie, že deti treba v kostole chrániť, obzvlášť pred nadržanými kňazmi a stormtroopermi. K modlitebnej knižke si pre istotu pribalila svetelný meč a vyrazila na omšu.

Jennifer sa hrá na príkladnú kresťanku, ťahá svoje deti do kostola takmer každú nedeľu. Niekedy sa k nej pridá aj ex-manžel Ben Affleck a hrajú sa na veľkú šťastnú rodinku. Jennifer to zapálenie pre vieru celkom žeriem, Ben nie je veľmi presvedčivý. Celý týždeň chľastá, odmieta ísť na liečenie, tvári sa ako vrah a v nedeľu si alibisticky sadne do prvej lavice. To je také… kresťanské!

Jennifer s Benom sa oficiálne rozišli až v roku 2018, tri roky po tom, ako spolu prestali žiť. Dôvod asi poznáte.  Ben pil a stále pije prvú ligu. Jennifer má momentálne priateľa, istého Johna Millera, o ktorom som sa dozvedela, že je riaditeľom siete reštaurácií. Chodia spolu ešte len pol roka, ale tajné zdroje šepkajú, že im to veľmi nefunguje. Johnovi vadí prílišná medializácia ich vzťahu, uvidíme, či si na to zvykne, alebo to zabalí. Ben je aktuálne bez partnerky, s Lindsay Shookus sa rozišiel v apríli. Na všetkých fotkách z posledných mesiacov (rokov?) vyzerá Ben ako stelesnená depresia. Aj by mi ho bolo ľúto, keby si za to nemohol sám.

 

Ak ublížite mojej rodine, ste synmi smrti!

 

Dostavil sa aj tatko Ben.

 

Moja exmanželka má meč a nebojí sa ho použiť.

 

Celkom sympoš, tento John. Úplne ho chápem, tiež by som nemala chuť randiť s desiatkami Ignácov za zadkom.

 

Zdá sa, že Lindsay Shookus je už minulosťou a Ben je slobodný.

 

Zdroj: justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk